Position: hotel888 > 2 >

parodontal kirurgi komplikationer

   Parodontal kirurgi er en specialitet , som indebærer arbejde udført på støttende og bindevæv omkring tænderne . Det er en vigtig del af tandsundhed . Parodontal kirurgi er ofte anbefales til vigende tandkød , reparation af lommer sammen tænder og til implantation klargøring . Parodontal kirurgi er generelt sikker og begivenhedsløs , men komplikationer kan opstå . Patienterne skal være opmærksomme på de mest almindelige parodontal kirurgi komplikationer :

Igangværende eller tiltagende smerter


Når smerte ved stedet for kirurgi fortsætter ud over de umiddelbare periode bagefter , eller ikke forvaltes af smertestillende medicin , der anbefales af periodontist , kan det signal , at en infektion eller hævelse af væv omkring stedet for kirurgi . Patienten bør kontakte deres periodontist straks for opfølgende undersøgelse .

Fortsat Blødning


En lille blødning er normalt efter parodontal kirurgi . Hvis blødningen fortsætter eller forværres efter tre dage, skal din periodontist høres øjeblikkeligt. Det kunne være et symptom på rippede sting eller koagulation problem, der kræver hans opmærksomhed .

Hævelse af kæben eller Face


Icing området direkte over det sted, hvor kirurgi anbefales generelt umiddelbart efter operationen på en tidsplan for 20 minutter om , 10 minutter fra de første fem timer. Hvis hævelse fortsætter eller øges efter denne periode , kan det tyde på infektion eller blå mærker i munden væv . Din periodontist skal anmeldes til fornyet overvejelse stedet så hurtigt som muligt .

Feber

Enhver mistanke om feber indikerer en infektion i kroppen , og er en særlig vigtig efter parodontal kirurgi . Kirurgi på knoglerne i kæben kan give alvorlige infektioner , der kan kræve yderligere operation . Antiseptisk mundskyllemiddel er ordineret til at forsøge at forhindre disse infektioner . Oral antibiotika kan også være nødvendigt .

Hovedpine eller Sinus Smerter

kæbesmerter , sinus smerte eller hovedpine kan være tegn på underliggende post- kirurgi infektion , der skal bringes til dit periodontist opmærksomhed , så han eller hun kan behandle den med antibiotika .

Dræning af Pus

Nogen tegn på dræning af pus fra såret på det sted, kirurgi bør ses af din periodontist samme. Dette er altid et tegn på alvorlig infektion , der bør behandles med antibiotika så hurtigt som muligt .

Afkastning af væv fra en donor site

Nogle parodontale podning procedurer kræver, at der væv fra en donor site , som regel på taget af munden , skal podes til et andet område . Dette efterlader et sår på donoren websted, der er sårbar over for skader fra tygge eller taler . Hvis der er nogen hamskifte af væv på donor websted, kan det være nødvendigt at bære en plastisk form over området for at beskytte den mod skader indtil heling har fået undervejs .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------