Position: hotel888 > 2 >

procedurer for åreknuder

   Åreknuder bule med blod , fordi de ikke er cirkulerende blod korrekt . De kan udvikle overalt i kroppen , men er mest almindelige i ben og lår . Åreknuder er fælles-10 procent til 15 procent af mændene og 20 procent til 25 procent af kvinderne får dem . Selv om de fleste mennesker er bekymrede over årerne ' kosmetiske udseende , kan de forårsage træthed , hævelse og smerte . Der er mange måder at behandle åreknuder . Nogle er så simpelt som at opretholde en sund vægt , regelmæssig motion , og opløftende benene .

Behandlinger


Flere-involverede behandlinger er bestemt ud fra venerne 'størrelse , placering og symptomer . Nogle behandlinger indebærer lægelige procedurer for åreknuder .

Iført støtte strømpevarer eller kompressionsstrømper reducerer presset og blod i årerne . De vigtigste ulempe ved denne behandling er , at blodet vender tilbage til venerne kort efter Strømperne er fjernet .

scleroserende sprøjter venen med en væske , som gør det igen til arvæv og til sidst forsvinde . Denne procedure virker bedst for mindre åreknuder , og som regel mere end en behandling er nødvendig. Det er ikke ideelt for patienter, som ikke kan gå , fordi vandre hjælper cirkulere blod i andre vener .

Laserterapi giver resultater svarende til skleroterapi . Det kræver flere behandlinger . Laseren ødelægger de små blodkar i hudens overflade .

laserkirurgi bruges til større vener . Det indebærer at sætte en sonde ind i venen og lukker den gennem varme med laseren . Laser kirurgi er mindre smertefuldt , og har en hurtigere helbredelse tid , end blodåre selskabstømning.

Når symptomerne på blodårerne er mere end kosmetisk , blodåre stripning eller fjernelse af åreknuder kan være en mulighed . Vene selskabstømning kræfter blodet at strømme gennem sund vener . Vener kan også være bundet af, så blodet ikke længere løber gennem dem .

Side Effects


Fjernelse åreknuder kirurgisk kræver anæstesi . Dette kan medføre kvalme og opkastning , og kommer med risiko for en infektion . Kirurgi lejlighedsvis medfører blodpropper . Scleroserende kan forårsage allergiske reaktioner , afhængig af hvad stoffet injiceres . Huden kan også blive brændt , hvis nålen ikke går ind i venen korrekt .

scleroserende kan forårsage blodpropper , men det er sjældent . Åreknuder er mere tilbøjelige til at vende tilbage efter skleroterapi end efter operation.

Laser behandlinger kan forårsage ardannelse og ændringer i hudens farve .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------