Position: hotel888 > 2 >

smertelindring efter knæalloplastik

   Knæalloplastik er et af mange mirakler af moderne medicinsk videnskab . Fritagelse for smerter og stivhed af dine gamle knæ og foregribelse af at få styrke og mobilitet i din nye give dig en god grund til at være optimistisk . Men du skal være rustet til at styre smerten ved genoptræning . Diagnose er bestemt af karakteren af din smerte : mild eller svær . Deres læge så foreskriver passende type smertestillende medicin , eller andre alternative behandlinger

Recovery


For at bringe styrke og mobilitet til de nye knæ, smertebehandling er nødvendig . Bøjning og lagt pres på knæet er smertefuldt og skal gøres gradvist . Normalt vil du starte med krykker eller en rollator , først at lære hvordan man kan flytte rundt i huset , går og kommer ned ad trappen eller besøge hjørnet butikken . Gradvist , når du får styrke i knæet , kan du udføre større aktiviteter såsom at køre , arbejde eller gå i skole . En fysioterapeut hjælper dig med inddrivelse proces . Indimellem kan din knæ være nødvendigt at pumpe fra oversvømmelse oprustning .

Pain Management Valg


Flere smertebehandling muligheder er tilstede efter knæalloplastik , herunder medicin , terapi og sind-krop teknikker . Ud over antibiotika , der forhindrer blodet træsko dannes i benet , er over-the- counter medicin som aspirin , Acetaminophen og ibuprofen som regel tilstrækkeligt til smerten ved en knæalloplastik . Disse medikamenter minimere smerten mærkes i færd med at rehabilitere knæet og er ikke-normative og billig . Du som regel tage en tablet to gange dagligt eller efter graden af smerte filt. Da knæet styrker vil du føle mindre smerte .

Hypnose , en populær type af sind-krop teknik , bruger billedsprog og afslapning som en smertebehandling alternativ . Denne aktivitet er ofte styret af en psykoterapeut og har vist sig at hjælpe med at lette smerter .

En anden sind- krop teknik nyttige for smertebehandling er meditation , og det kan praktiseres selvstændigt . Det er blevet fundet af nogle patienter til at være beroligende og mirakuløse . Sind og krop opleve en følelse af fred og trøst . Troen på , at en guddommelig magt er inden for hver person , og kan kontaktes gennem meditation . Mange patienter har faktisk hævdet healing .

Akupunktur , en 2. 500- årig kinesisk tradition , er en anden effektiv metode til behandling af dine smerter . Nåle er placeret på forskellige steder langs kroppen og er langsomt manipuleret at balancere energi .

Mange mennesker henvender sig til alternative behandlinger på grund af deres bivirkninger for kemiske medicin . Disse behandlinger har vist sig at være effektiv fra generation til generation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------