Position: hotel888 > 2 >

trin til et bariatriske bypass

   Trods bestræbelser på CDC og andre organisationer om at fremme en sund livsstil , stadig fedme fortsætter som en væsentlig sundhedstrussel i Amerika . En person er fast besluttet på at blive fede ved deres body mass index , eller BMI , som er tilpasset unikt for hver enkelt persons højde og vægt . Når en persons BMI er målt til over 30 , at person betragtes overvægtige . Når kost har undladt eller deres fedme har købt på andre store sundhedsmæssige problemer , såsom diabetes , vil nogle mennesker ty til en bariatriske høre at afhjælpe deres vægt problemer .

Trin 1


En bariatriske bypass procedure udføres i fire trin . Det første trin omfatter kirurgen dividere maven i en lille del , og en stor del . Den lille del er skåret væk fra de større maven område og derefter lukket med hæftemaskine . De hæfteklammer derefter forstærket med sting . Dette skaber en lille mave taske på størrelse med en persons knytnæve . Posen holdes lidt til at sikre en vis grad af strækning der stadig vil levere begrænsning , udover at holde maven syrer ind i tarmen . Den nederste større del af maven er efterladt af mange grunde , herunder det faktum, at der i sjældne tilfælde skal operation være omvendt . Desuden , hvis størstedelen blev fjernet , ville operation være en mere risikabel procedure for patienten , fordi fjernelsen vil forlænge proceduren . Endelig er den største del af maven stadig producerer syre til støtte med fordøjelsen .

Ved udgangen af trin et, er den øverste del af tarmen også brydes for at forberede sig på at slutte den til den øverste mave lomme i efterfølgende trin

Trin 2 3


Step to af de bypass procedure involverer genmonteres tarmen afhuggede i den første skridt til den nye mave posen . Det stykke af tarmen , eller jejunum , er skubbet tilbage bag tyktarmen og købte op til at deltage i maven posen . Dette er så hæftet på plads også , og forstærket med nogle syninger .

Trin tre indebærer udlæg af jejunum til resten af tarmene , hvor den normale fordøjelse kan begynde at finde sted . Mad er opfyldt af mave syrer og andre fordøjelsesenzymer , som det rejser fra din mund til dine tarme . Som enzymer og fødevarer mix, begynder de kemikalier for at blande , hjælpe fordøjelsen til at finde sted .

Valgfri Trin 4


Der er ikke altid et skridt fire , men for nogle patienter trin fire er uundgåelig . Hvis den nye mave ikke er dræne fordøjelsesenzymer , som det burde fra munden til tarmen , bliver det nødvendigt for patienten at få en gastrostomi rør . Denne tube er indsat og hjælper med fjernelsen af disse væsker , mens kroppen er i bedring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------