Position: hotel888 > 2 >

LASIK muligheder

   LASIK øjenkirurgi , også kendt som laser -støttede in situ keratomileusis , har til formål at korrigere synet problemer såsom nærsynethed , langsynethed og bygningsfejl . Operationen omformer øjets hornhinde med en laser . Dette gør det muligt for øjet for bedre at fokusere lysstråler på nethinden , hvilket igen forbedrer synet . Kommende patienter skal kende de forskellige former for LASIK operation , hvorfra man kan vælge

Traditionel LASIK


Den grundlæggende idé bag LASIK operation er behandler eller omforme hornhinden med en laser til at give mulighed for bedre udsyn . Kirurgen skærer et klap i vævet over hornhinden , derefter bruger en laser på hornhinden . Han sætter flappen af væv tilbage på plads, så øjet til at helbrede . Traditionel LASIK udgør omkring 90 procent af korrigerende øjet kirurgi .

Andre LASIK muligheder er nyere fremskridt , der er beregnet til at hjælpe patienterne se bedre og har færre komplikationer efter operationen . Traditionel LASIK koster mindre . Det kan koste omkring $ 1. 500 per øje . Prisen går op derfra , afhængigt af hvilken af de nyere teknologier er involveret .

Wavefront-Guided LASIK


Denne operation er en af de nyeste former for LASIK og var designet til at være mere præcis ved behandling af hornhinden . I traditionel LASIK , når vævet over hornhinden er trukket tilbage, vil nogle patienter har svært ved efter operationen , fordi flappen ville være for tynde eller for tykke . Wavefront LASIK har til formål at fjerne det sker . Software bruges til at udvikle et tredimensionelt billede af patientens øje . Oplysningerne fra billedet er programmeret ind i laser, vil omforme hornhinden . The American Academy of Oftalmologi siger , at denne operation kan reducere bivirkninger , der kan opstå i LASIK , såsom vanskeligheder med at se om natten .

PRK


En anden vision korrektion alternativ er fotorefraktive keratectomy , eller PRK . Denne operation er meget gerne LASIK . Den eneste forskel er , at kirurgen vil fjerne kun det yderste lag af væv , der dækker hornhinden i stedet for at trække alle væv. I den traditionelle PRK procedure , er en vibrerende klinge bruges til at fjerne denne øverste lag . Dernæst er det laser bruges til at korrigere hornhinden .

En anden form for PRK er Lasek , eller laser-assisteret sub-epitel keratomileusis . Dette er ikke at forveksle med LASIK . Denne procedure bruger en lille skaereanordningen at skabe klap i vævet sammen med en alkohol opløsning. Løsningen hjælper til at løsne væv celler og flytte væv ud af vejen for laser procedure .

Også under overskriften PRK er EpiLasik . I denne operation , der kaldes en lille kniv en Microkeratome bruges til at skære en meget præcis tyndt lag af væv i hornhinden . Vævet er ophævet, og hornhinden er behandlet med en laser . Sommetider Kirurgen vil fjerne dette lag af væv , andre gange vil han lægge den tilbage og lad det hele . Hvis dette er tilfældet , vil patienten bære en blød kontaktlinse til at hjælpe ham se , mens vævet heler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------