Position: hotel888 > 2 >

bariatric kost til vegetarer

   Fedmekirurgi er beregnet til svært overvægtige patienter som et redskab til at hjælpe med at tabe . Den vegetariske eller veganske der gennemgår dette vægttab kirurgi kan være sikker på at der er rigelig bred vifte af proteiner at forbruge for succes i deres post-overvægtige kost . Det vil være vigtigt at inddrage livsstilsændringer for succes . Heldigvis vil karakteren af den rekuperativ faser bidrage til at gøre disse ændringer i løbet af de første ni måneder efter operationen

Stage One


De første 24 timer vil fokusere på vand i små mængder for at undgå at overfylde maven og brud suturerne . Spisning faste stoffer er ikke i fokus , bare at sørge for den nye maven tolererer væsker og dræning korrekt . Hvis der ikke er nogen komplikationer , vil fase to begynde næste dag , pr Duke Medicine .

fase


Du skal drikke et højt proteinindhold , ernæringsmæssigt komplet mix hver vågne timer . De blander indeholder normalt mejeri . For veganere planlægge frem i tiden , få lægens godkendelse til at medbringe dit eget protein drink , mens på hospitalet . Køb en blanding med mindst 10 gram protein og ikke mere end 30 gram sukker i en otte-ounce servering .

Denne væske diæt fase vil vare omkring tre uger. I løbet af denne tid på at holde hydreret er vigtigere end protein indtag . Men , protein er meget vigtigt i heling efter kirurgi og i et sundt vægttab . Passende protein kan bidrage til at undgå hårtab på grund af den hurtige vægttab . Forbruge 45 til 60 gram protein og tage tyggetabletter multivitaminer for optimal sundhed . Vegetar og veganer protein pulver blandinger indeholder masser af protein til denne diæt .

Før tredje fase , vil lægen bestille en konsultation med en ernæringsekspert at drøfte indarbejde fast føde . Opdrage yderligere spørgsmål eller bekymringer i løbet af dette besøg vedrørende din vegetarisk kost .

fase


I løbet af de næste seks til otte uger , vil du tilføje bløde fødevarer til kosten som tolereres . Supplere med protein drinks for at nå kosten mål , hvis nødvendigt . For vegetarer bløde proteinholdige fødevarer omfatter æg , yoghurt , hytteost , og blød ost . Veganere og vegetarer kan nyde alle bælgfrugter især bønner , linser , flækærter og tofu . Disse er udmærkede proteinkilder og fedtfattige fødevarer . Undgå jordnøddesmør og pasta , de er ofte for klæbrig for den nye maven til at tolerere . Spiser ikke sprøde nødder eller hårde oste , maven er endnu ikke i stand til at fordøje dem , ifølge Duke Medicine

Stage Fire

Indføre fast føde på omkring 10 til 12 uger efter operationen . Omfatte mindst tre ounces protein ved hvert måltid , såsom æg , hytteost , bønner eller tofu . Fylder ikke op på et højt fedtindhold ost i stedet for velafbalancerede måltider . I løbet af de første tre måneder undgå svære at fordøje fødevarer, herunder rå grøntsager , æble skind og nødder .

Efter seks måneder , tilføjer en nye mad ad gangen for at sikre, at det tolereres , før du tilføjer mere . Ved ni måneder kroppen bør justeres og i stand til at spise mest vegetariske og veganske fødevarer , men i mindre mængder . Din vedligeholdelse kost vil fokusere på protein , frugt og grøntsager , undgå junk food eller tomme kalorier .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------