Position: hotel888 > 2 >

brok kirurgi forberedelse

   Når en brok , en tåre eller fremspring i bugvæggen , formularer , kan det undertiden blive reduceret ved at skubbe fremspring på plads igen . Hvis brok ikke kan reduceres , kan det være fast ved elektiv kirurgi . Kun sjældent , når brok er kvalt , eller afskåret fra blodforsyningen , har brok operation bliver en nødsituation

Beslutning om Hernia Kirurgi


Fordi en brok er sjældent en livstruende tilstand , de fleste patienter kan vælge , om de ønsker at behandle en brok operation. Husk, at i modsætning til andre typer af skader , er en brok ikke helbrede sig selv , uanset hvor meget tid du giver den. Over tid kan det brok blive værre og medføre mere smerte . Et brok kan kun repareres kirurgisk . Restitutionstid varierer afhængigt af patientens og typen af udførte kirurgi , men patienter, der har brok operation ofte går hjem fra hospitalet samme dag , og meget få patienter oplever alvorlige komplikationer fra brok kirurgi , ifølge American College of Surgeons .

Brok Kirurgi Forberedelse


Inden indlagt på hospitalet for din brok operation , kan lægen udføre blod-og urinprøver for at vurdere din generelle sundhed og kondition . Hun vil fortælle dig , hvilken type procedure vil hun bruge til at reparere brok , uanset om det er konventionelle , mesh-fri eller laparoskopisk , og om du vil blive sat til at sove under generel anæstesi eller vågen med en spinal blokade eller lokal anæstesi .

Spørg din læge om eventuelle problemer du har med hensyn til proceduren under din præoperativ besøg . Spørge, om og hvilken form for smertestillende medicin hun vil ordinere efter operationen , og om du skal tage antibiotika for at forebygge infektion . Fortæl Deres læge om enhver recept og over -the-counter medicin du tager og allergi du har .

operationsdagen


På dagen for operationen , må du ikke spise morgenmad . Din læge vil have dig til at ankomme til hospitalet på en tom mave . Bær behageligt tøj som sved bukser og en T-shirt eller pyjamas , så du kan forlade hospitalet efter operationen , uden at kæmpe med dit tøj . Har nogen køre dig til hospitalet og ophold for at køre dig hjem . Selve operationen tager et par timer . Bede nogen om at tilbringe natten sammen med dig den første nat , og undgå klatre op og ned ad trapper for en dag eller to .

Når du er tjekket ind i stuen , vil du ændre i et kirurgisk hætte og kjole og en sygeplejerske vil placere en IV til at administrere væsker og medicin . Læger typisk for en beroligende indsprøjtning for at berolige patienten , inden operationen . En sygeplejerske barberer det kirurgiske område . Planen om at gå tilbage til normal drift efter et par uger , men undgå tunge løft og forstoppelse for at forhindre en gentagelse af brok . Brok igen på under fem procent af folk , der har haft kirurgiske reparationer ifølge American College of Surgeons .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------