Position: hotel888 > 2 >

hornhinde transplantation risici & opsving

   Under en hornhinde transplantation , fjerner en kirurg den centrale del af hornhinden og erstatter det med en anden hornhinden , der er så syet på med en meget fin tråd . Transplantationer er normalt udføres til at erstatte en arret eller syge hornhinde , som påvirker synet

Betydning


Ved udskiftning hornhinder anvendes til hornhindetransplantationer normalt kommer fra en donor via et øje bank . Cirka 40. 000 hornhinde transplantationer er færdig i USA årligt .

Afvisning


Afvisning af donoren hornhinden er den største risiko i hornhindens transplantationer. Omkring 20 procent af hornhindetransplantation patienter afviser donor hornhinder . Men hvis realiseret hurtigt , kan immunosuppressive lægemidler gives for at standse afvisning .

tegn på afstødning


De fire tegn på afstødning rødme , lysfølsomhed , nedsat syn og smerter . De kan blive husket gennem huskeregel RSVP .

Andre Risici

Andre risici at være på vagt over, omfatter infektion , blødning , hævelse , bygningsfejl , løsning af nethinden og glaukom . Disse optræder langt mindre hyppigt end afvisning , dog .

Recovery

hornhinden transplantationer har en lang restitutionsperiode . Maskerne forblive i øjet i seks måneder til et år efter operationen . Patienterne skal bruge øjendråber i løbet af denne tid til at fremme korrekt heling . De vil også være nødvendigt at være opmærksomme på afvisning symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------