Position: hotel888 > 2 >

hvor meget kan du spise efter striber ?

   Skødet Bandet gastrisk kirurgi bruges til at reducere størrelsen af maven og hjælpe patienterne spise mindre for at tabe . Efter operationen , du mængden af fødevarer vil kræve, at føle sig fuld , er drastisk reduceret . Selv om det er vigtigt at spise mindre , kan det være endnu vigtigere at vælge ernæringsmæssigt tæt fødevarer , så du får den rette ernæring efter en omgang band kirurgi

mindre måltider


Du vil føle dig fuld efter at have spist kun ca 05:56 ounces mad med en lap band kirurgi . Dette mængden af mad ikke forekommer lige efter operationen , og du vil gradvist fører op til denne mængde mad . Umiddelbart efter gastrisk operation, vil du kun være i stand til at forbruge en flydende kost .
De mindre mængde fødevarer vil have en dramatisk effekt på mængden af kalorier , du vil være i stand til at spise i et måltid . Det betyder, at særlig opmærksomhed skal gives til ernæring og gør gode valg .

Ernæring


Du vil være i stand til at spise hvad der svarer til en cheeseburger og små pommes frites på din lokale fastfood restaurant . Disse fødevarer vil ikke hjælpe dig med at tabe , selv om . Kvaliteten af de fødevarer , du vælger , er meget vigtigt efter en omgang band kirurgi . Du skal vælge magert kilder til protein og nærende frugter og grøntsager i stedet for forarbejdede højt fedtindhold fødevarer .
at begrænse mængden af sukkerholdige fødevarer, du spiser , er også vigtigt at dit vægttab succes . Junk fødevarer ikke har ernæring, du har brug for at holde din krop fungerer ordentligt .
Behavior ændring er en del af din nye spisevaner . Træffe gode valg i de fødevarer, du spiser , og du vil føle stor og tabe på samme tid . En mindre velafbalanceret måltid med magert protein komplekse kulhydrater og sunde fedtstoffer er den bedste tilgang til vægttab . Sunde fedtstoffer , som du bør indtage , er olivenolie og rapsolie eller fedtstoffer i nødder og frø .

Tillæg


Patienter kan kræve supplerer efter skød bandet operation for at kompensere for den ernæring , at de ikke kan være i stand til at få med en mindre mængde mad . En god kvalitet multivitamin som indeholder ingen fyldstoffer vil hjælpe dig til at få dine ernæringsmæssige krav hver dag . Lavere kvalitet multivitaminer kan indeholde fyldstoffer , der ikke giver nogen ernæring. Vælg din multivitamin omhyggeligt for at få det bedste ernæring på en mindre mængde mad .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------