Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kan donere knoglemarv til transplantationer

  Donere knoglemarv er en proces , der involverer trække blodstamceller direkte ud af knoglerne . Knoglemarv selv er et system af celler , der udgør væv bruges til at skabe blodceller . Donere gør , at væv til rådighed til transplantation , der kan hjælpe med at behandle eller endda kurere visse sygdomme , såsom leukæmi , aplastisk anæmi og visse immundefekt sygdomme

Blive en Donor


1 .
Den nemmeste måde at donere knoglemarv er ved at tilslutte sig den nationale knoglemarven register . Dette kan gøres online ( se det nationale knoglemarvsdonor ressource nedenfor) eller på en lokal knoglemarven klinik .
2 .
Når du tilmelder dig, vil du blive bedt om at tage en undersøgelse . Dette er at sørge for , at du er en sund , støtteberettigede donor . For at donere , skal du være mellem 18 og 60 år og har ingen hiv /aids , ingen autoimmune sygdomme , ikke alvorlig gigt eller knoglesygdomme og ingen blødning problem . Visse former for kræft , nogle former for hepatitis , og nogle medikamenter kan også gøre dig støtteberettigede.

3 .
Når du accepterer at donere , skal du gennemgå en fysisk eksamen for at sikre, at du er rask .
4 .
Når du er på registreringsdatabasen , kan du blive kontaktet for at donere . Du er ikke forpligtet til at donere , når du bliver kontaktet .

gode råd og advarsler • Hvis du ombestemmer dig , vil du være i stand til at fjerne dit navn fra registreringsdatabasen .
 • Hvis du beslutter, at du ikke ønsker at donere knoglemarv , du stadig kan hjælpe på andre måder . Knoglemarven registreringsdatabasen operaties oftest med hjælp fra velgørende donationer . Finansielle gaver hjælper til at finansiere procedurer som den fysiske eksamener for nye donorer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------