Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kan drage fordel af donda vest plastikkirurgi lov

  Californiens plastikkirurgi lov, Donda West loven blev opkaldt til ære for Kanye Wests mor , der døde i 2007 fra medicinske komplikationer , efter at have gennemgået en plastisk operation procedure . Her er de skridt at tage for at støtte i din beskyttelse og for at drage fordel af denne lov :
1 .
Rådfør dig med din praktiserende læge for at modtage en fysisk eksamen måneder før den planlagte operation . Denne eksamen skal omfatte blodprøver samt blodtryk og en kardiologisk eksamen for at sikre, at dit hjerte er stærkt og frit fra defekt til at modstå kirurgi . Dette er påkrævet for alle patienter, som vil være at have en plastikkirurgi i staten Californien .
2 .
Fortæl din primære sundhedstjeneste læge om kosmetisk kirurgi , du overvejer. Det er meget vigtigt at informere Deres læge, at du har planer om at have en valgfri kosmetisk procedure som fedtsugning eller en ansigtsløftning , så du kan modtage medicinsk clearance . Hvis din læge ikke føler , at dit helbred er i god nok stand til at gennemgå operationen , vil de medicinske clearance ikke ydes , jævnfør Donda West Plastikkirurgi lov .

3 .
Planlæg kirurgi, hvis dit helbred er i orden , og du har modtaget det grønne lys fra lægen . Hvis du ikke har modtaget kirurgi clearance , vil din kirurg ikke være i stand til at operere på dig , da han nu er forbudt at gøre det af The Donda West lov i staten Californien .

Tips og Advarsler


 • Denne Plastic Surgery lov er meget gavnligt at redde livet for patienter ved at sikre, at alle læger er involveret i patientens sundhedssektoren arbejder sammen for det bedste patientens interesse . Fra praktiserende læger , psykologer , at det plastikkirurg , der skal udføre operationen . Patienterne er faktisk sikrere på grund af denne lov
 • En masse amerikanske borgere afstrømning til Mexico for at modtage elektiv kosmetisk kirurgi på grund af billigere priser , og også på grund af mere lempelige kirurgi lovgivning og praksis . . . ADVARSEL: Hvis du ikke modtage medicinsk clearance i USA , hvilket betyder at du ikke er egnet til at gennemgå en kirurgisk procedure , og du vil lægge dit liv i fare .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------