Position: hotel888 > 2 >

lap banding problemer

   Personer, der er overvægtige har et stigende antal kirurgiske muligheder designet til vægttab . Desværre kan disse operationer være risikabelt og mest procedurer have bivirkninger. En sådan procedure er det Lap Band System . Ideen bag skødet bandet er at skabe en lille pose i den øverste maven med en gastrisk band enhed . Dette skaber en ny mave og giver folk en langvarig følelse af fylden

Side Effects


Næsten 88 % af befolkningen , der har Lap Band oplevelse bivirkninger . Nogle af de mest almindelige bivirkninger er kvalme , opkastning , gylp , band slip og mave-band blokering . Hvis bivirkningerne er anset for alvorlige , kan patienter overveje at have deres Lap Band er fjernet helt . Nogle mindre almindelige bivirkninger omfatter forstoppelse , diarr¨¦ og synkebesvær .

hurtigt vægttab


Bandet selv kan forårsage hurtigt vægttab . Hurtigt vægttab har sit eget sæt af problemer og komplikationer . Nogle af de mest almindelige komplikationer hurtige tab omfatter anæmi og underernæring .

Død


En mulig risiko med Lap Band er død . Med enhver operation , er muligheden for død til stede . Heldigvis død er en sjælden begivenhed .

reoperation

Der er nogle tilfælde, hvor reoperation er påkrævet . Hvis der er band afvigelser , obstruktion af maven , eller erosion eller deflation , kan den pågældende have til at gennemgå et andet kirurgisk indgreb for at afhjælpe problemet. Ifølge Lap Band , lider 1 procent af patienter fra en tåre i maven væggen ( gastrisk perforering ) og skal gennemgå operationen igen .

Overvejelser

Der er visse folk , som ikke bør behandles med Lap Band . Proceduren er ikke anbefalet til børn eller teenagere , patienter, som er gravide , og enkeltpersoner, der ikke er villige til at acceptere kosten begrænsninger , der følger med proceduren . De mest almindelige kost restriktioner indebærer at give op søde fødevarer , højt kalorieindhold væsker og alkohol .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------