Position: hotel888 > 2 >

mave ballon vægttab

   For dem , der ønsker at gennemgå et vægttab procedure , er maven ballon en ikke-kirurgisk , alternativ metode til fedmekirurgi . Hurtig og smertefri , kan proceduren gøres på en læges kontor uden bedøvelse , og du kan vende hjem for at slappe af , mens du maven vokser vant til ballonen minimere maven kapacitet

Procedure


At have nogen form for vægttab kirurgi eller gjort procedure , skal den godkendes af en læge . Typisk dem, der har et body mass index ( BMI ) på 35 til 40 eller er 100 pounds eller mere overvægtige betragtes som en kandidat til et vægttab procedure .

Når du har diskuteret muligheder med din læge , kan du beslutte på maven ballonen , også kaldet mavens ballonen . I lægens kontor , er en tynd silikone ballon ( deflateret ) indsat i maven gennem halsen ved hjælp af en endoskopisk rør . Det er så fyldt med enten luft eller en saltopløsning til at fylde kapaciteten i maven , lydstyrken afhængigt af lægens forslag .

Ballonen stiger følelser fylde , mens man spiser , beder dig om at tage i mindre kalorier . Den maksimale tid ballonen er tilbage i maven er seks måneder. At fjerne, er ballonen punkterede og bragt ud af et endoskop .

Efter Sagsbehandling


Når du går hjem for at slappe af efter proceduren , vil du begynde at mærke, at du får fuld hurtigere efter at have drukket eller spist . For et par dage efter indsættelsen af ballonen , kan du føle oppustethed , kvalme eller kramper , der kan aftager efter et par dage .

Umiddelbart efter ballonen procedure , drikker kun vand i et par timer , og derefter drikke noget, men suppe eller juice i tre dage . Efter den tredje dag , begynde at spise halvfast føde og så endelig begynde at spise en normal kost . En diætist vil kunne hjælpe med at vælge fødevarer med de mest ernæring og guide dig gennem de første par dage af ballonen procedure .

Limit aktivitet i den første uge , mens din mave vænner sig til ballonen . Efter den uge , kan du genoptage dine normale aktiviteter .

Risiko


Som med enhver form for vægttab procedure , kan der være risici . Maven ballon er et af de sikreste procedurer , men kontakte din læge straks , hvis du oplever mavesmerter , maveblødning eller hvis du har mistanke om ballonen kan bristede . Hvis ballonen er bristet , kan du føle sulten end normalt , da maven ikke længere er fuld .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------