Position: hotel888 > 2 >

nyttiggørelse fra halspulsåren kirurgi

   Når din halspulsårer bliver blokeret af plak , du er i risiko for et slagtilfælde eller en blodprop-en blodprop , der rejser og bliver hængende i et af de små vener i hjernen . Det er meget alvorlige sundhedsproblemer. En måde at behandle sådanne blokeringer er med en endarterectomy , som er den medicinske betegnelse for halspulsåren kirurgi . Dette er en meget almindelig form for kirurgi , og de fleste mennesker er i stand til at vende tilbage til deres normale daglige aktiviteter efter cirka tre uger på nyttiggørelse

Efter Kirurgi


Efter halspulsåren operation , vil du blive på hospitalet et par dage, så du kan overvåges . I nogle tilfælde kan du endda være i stand til at tage hjem samme dag som din operation . Nakken kommer til at såre et par dage efter operationen , så din læge vil mere end sandsynligt ordinere en smertestillende medicin . Synke vil være vanskeligt for et stykke tid . Du vil sikkert gerne spise bløde fødevarer indtil smerten fra din hals aftager , og det er nemmere at sluge . De fleste patienter er også bedt om at tage en lav-dosis aspirin eller får ordineret andre trombocythæmmende medicin . Målet er at forebygge blodpropper fra formning.

Du skal planlægge en opfølgning aftale med din læge , så han eller hun kan fortsætte med at overvåge din opsving .

daglige vaner


En vigtig del af helbredelsesprocessen er stort arbejde for at ændre daglige vaner . Dette er nødvendigt for at hjælpe med at holde din halspulsårer fri blokeringer . Hvis du ryger , skal du stoppe . Rygning tilføjer stress til dine arterier . Afslutning vil skære din risiko for slagtilfælde betydeligt .

En kost rig på frugt og grøntsager er nødvendig . Disse fødevarer indeholder kalium , folat og antioxidanter , der hjælper mindske risikoen for slagtilfælde .

Skær ned på kolesterol og fedt , især mættet fedt . Mættet fedt får plak at opbygge i arterierne .

Begræns mængden af salt , du bruger . Salt er en førende årsag til hypertension , eller forhøjet blodtryk .

Endelig vil en god øvelse program sænke dit blodtryk . Det vil også bidrage til at øge dit niveau af gode kolesterol .

Skilte for at se


Når du går hjem , se efter tegn på hævelse i nakken , pludselig svaghed i ansigtet eller lemmer , den manglende evne til at flytte en eller flere af dine lemmer eller besvær tale ; disse er tegn på et slagtilfælde . Du oplever kraftig hovedpine , svimmelhed eller tab af balance , eller nogen af de tidligere nævnte problemer , skal du kontakte din læge straks .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------