Position: hotel888 > 2 >

vægttab kirurgi og alkoholisme

   Undgå alkohol . Det er vigtigt at overholde dette simple instrukser om at reducere risikoen for alvorlige komplikationer efter at være undergivet gastrisk bypass operation . Ifølge forskere ved Stanford University School of Medicine , dem, der forbruger alkoholholdige drikkevarer efter en sådan operation bliver beruset hurtigere og ophold på den måde længere end dem , der ikke har haft kirurgi . Hvad mere er , kan det være for let for nogle til at erstatte en fødevare afhængighed med en afhængighed af alkohol

Forstå kirurgi


Gastric bypass operation ændrer størrelsen af maven . En lille del af maven er opdelt ud fra hele maven og forbindes derefter til tyndtarmen , lige under hele maven .

Post-operative patienter skal spise og drikke mindre , at mad og drikke derefter går hurtigere i resten af tarmen og er hurtigere optages i blodbanen . Som et resultat , gastric bypass kirurgi læger, der udfører advare patienterne til at undgå indtagelse af alkohol helt for de første seks måneder efter operationen .

Tag forholdsregler


Hvis patienter beslutter at drikke alkoholiske drikke efter , at seks-måneders periode, skal de stadig være varsom med at drikke for meget . Alkoholproblemer kan overfladen længe efter operationen . Dette kan da den adfærd, der førte til fedme i første omgang --- belønne sig med mad --- er erstattet med en adfærd, der bidrager til alkoholisme --- belønne sig selv med alkohol .

Post-kirurgisk Patienterne bør overveje at tage skridt til at beskytte sig selv fra afhængighed til andre stoffer end fødevarer . I " Efter vægttab kirurgi , nogle finder nye afhængighed, " Jane Spencer rapporteret i en 2006 Pittsburgh Post Gazette artikel , at visse medicinske eksperter håber bekymringer om alkohol eller andre misbrugsproblemer vil resultere i mere psykologisk rådgivning for patienterne.

Den langsigtede bundlinjen


dem, der undergår gastrisk bypass-operation må komme til at acceptere , at et godt helbred , post-procedure kræver langsigtede ændringer i kosten . Patienter skal spise og drikke mindre , end de gjorde før . Post-kirurgi patienter kan også være nødvendigt at søge hjælp fra mental sundhedspersonale til at behandle adfærd , som bidrager til afhængighed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------