Position: hotel888 > 2 >

vægttab kirurgi og fejlernæring

   Vægttab kirurgi er ideel for alle, der er mere end 100 pounds overvægtige eller har et body mass index ( BMI ) på 35 til 40. Efter proceduren, er det vigtigt , at du får den rette pleje og ernæring for din krop . Med mange procedurer , er maven reduceres i størrelse og kræver lidt mad for at blive fuld. Fejlernæring kan opstå , hvis du ikke spiser nok fødevarer med vigtige vitaminer og mineraler

Fejlernæring


Malabsorptive vægttab kirurgi er oftest skylden for underernæring . Denne procedure reducerer mængden af kalorier og ernæring , der er i stand til absorberes i tarmkanalen gennem en bypass af de mindre tarmen . Da tyndtarmen ikke kan fordøje spist mad , vitaminer og mineraler ikke optages i kroppen .

Ifølge et tidsskrift for American Family Physician , patienter, der gennemgår malabsorptive procedurer er mere tilbøjelige til at lide af underernæring i forhold til andre vægttab procedurer gerne laparoskopisk banding , som er der, hvor et band er placeret rundt om øvre del af maven for at reducere dens størrelse til at forbruge mindre mad .

Udover fejlernæring , er dem, der gennemgår en malabsorptive procedure også risiko for anæmi . Da tarmene ikke er i stand til fuldt ud at absorbere vitaminer og mineraler , det får kroppen til at blive mangel på jern , hvilket fører til anæmi . Efter en distal gastrisk bypass , kan patienter opleve lavt indhold af calcium og protein , samt mangler i vitamin A , E og D , som er fedtopløselige . Den distale gastrisk bypass- proceduren er designet til de 200 pounds eller mere overvægtige og opnås ved at reducere størrelsen på maven gennem hæftning og derefter vedhæfte tyndtarmen til maven tættere på tyktarmen , hvilket reducerer mængden af mad optages i kroppen .

Forebyggelse Fejlernæring


Når din procedure er færdig , skal du følge op med jævne mellemrum med en læge for at sikre, at du får ordentlig ernæring og tage vitamin -og mineraltilskud , hvis det er nødvendigt . For en calciummangel , idet calcium og D-vitamin sammen vil sikre , at calcium er ved at blive optaget i kroppen . Tag 1. 000 mg calcium om dagen med 800 IE D-vitamin

For jernmangel , tage fra 100 til 200 mg en jernsulfat supplement hver dag en eller generisk jern gel supplement . For menstruerende kvinder , er fra 300 til 350 mg nødvendigt at erstatte jern i kroppen . Proteinmangel kan også være forårsaget af gastrisk bypass- operation , og protein skal være til stede i kroppen for at bevare muskelmasse . Anvender supplerende protein shakes , der indeholder mindst 10 gram protein i hver servering og ikke har mere end 30 gram sukker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------