Position: sygdoms > 2 >

af de nærmere tumescent fedtsugning

  

Baggrund


Fedtsugning er en kosmetisk kirurgisk teknik har til formål at fjerne fedtdepoter under huden til at give en mere skulpturelle og æstetisk tiltalende udseende . Selv om nogle patienter og læger kan behandle fedtsugning som et vægttab teknik , det er ikke dens formål. Overdreven fedt fjernelse kan være farligt for en patients helbred. Tumescent fedtsugning er en ny variant af fedtsugning proces , der er designet til at reducere den samlede hævelse , blå mærker og helbredende tid efter proceduren .

tumescent fedtsugning sker ved hjælp af mindre instrumenter end de traditionelle liposuction , som hjælper til at minimere skader og restitutionstid . Den udføres ved hjælp af lokale frem for generel anæstesi , således at patienten til at forblive bevidst og i stand til at give feedback til kirurgen .

præoperativ


Processen med tumescent fedtsugning begynder med en konsultation hos en kvalificeret plastikkirurg , men nogle dermatologer også certificeret til at udføre proceduren . Det er vigtigt at sørge for kirurgen har velrenommerede bord certificering , som en fra American Board of Plastic Surgeons . Kirurgen vil gennemgå patientens sygehistorie og udføre en fysisk eksamen at afgøre , om patienten er tilstrækkeligt sundt for proceduren . Patienten vil blive informeret om den nøjagtige karakter af proceduren, risici og forventede resultater . Hvis der er andre behandlinger er tilgængelige , vil disse også blive diskuteret .

Proceduren


Hvis det besluttes at gå videre med operationen , vil patienten blive injiceres med en opløsning indeholdende lidocain , adrenalin ( adrenalin ) og saltholdige . Den adrenalin vil medføre forsnævring af blodkar og reducere de samlede blodtab . Den lidokain får fedtvæv til at svulme op og fast gennem absorption , samt give en bedøvende effekt . Når injektionen er taget fuld effekt , vil kirurgen laver et lille snit .

et instrument kaldet en kanyle , en lille hule rør , indsættes gennem incisionen og flyttede frem og tilbage . Frem og tilbage bevægelse af kanylen hjælper med at bryde op fedtdepoter . Kanylen er knyttet til et vakuum system med et rør eller slange . Da kanylen bryder fedtvævet fra hinanden , er det væv trækkes gennem kanylen og ud af kroppen ved vakuum .

Nogle kanyler er drevet og producere vibrationer , der kan øge effektiviteten af proceduren . Patienter opfordres til at bevæge sig rundt , når operationen er afsluttet, da dette hjælper med healing . En bedøvelse er givet til at hjælpe moderat den postoperative smerter . Normale aktiviteter er normalt genoptages inden for en uge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------