Position: sygdoms > 2 >

lægelige grunde til fedmekirurgi

   Også kendt som vægt-tab kirurgi , fedmekirurgi bruger kirurgiske metoder til at hjælpe sygeligt overvægtige personer oplever at tabe sig. Fordi proceduren ofte udføres mindre for kosmetiske årsager og mere for en patients helbred , er der mange tilfælde, hvor fedmekirurgi er en medicinsk nødvendighed for at sikre, at patienten lever et længere liv

Definition sygeligt overvægtige


Et kriterier for fedmekirurgi er , at en patient skal være sygeligt overvægtige , fordi sygeligt overvægtige patienter har mange kroniske helbredsproblemer , der opstår som følge af overvægt . Ifølge den amerikanske Society of Bariatric Læger , fede sygeligt er defineret som en patient med et body mass index eller 40 eller højere .

Højt blodtryk


En af de medicinske tilstande er forbundet med fedme er forhøjet blodtryk , hvilket også er kendt som hypertension . Hypertension er, hvad der er kendt som en komorbiditet , hvilket betyder denne betingelse kan føre til døden , hvilket gør behovet for fedmekirurgi mere kritisk .

Type 2 Diabetes


Også kendt som voksen-debut diabetes , type 2- diabetes kan medføre overvægt . Fedmekirurgi patienter, der er i stand til at tabe sig ofte er i stand til at frigøre sig fra diabetes medicin .

Hjertesygdom

sygeligt overvægtige patienter har ofte arterie vægge, der er hærdede eller befængt med arteriel plaque , der bremser blodgennemstrømningen og kan i sidste ende blok hjerteklapper , der forårsager hjertesygdomme . Da denne tilstand kan føre til en alvorlig begivenhed , såsom et hjerteanfald , kan fedmekirurgi være i stand til at vende nogle af de skader tidligere opkræves .

Sleep Apnea

Overvægt kan medføre en søvnforstyrrelse kendt som søvnapnø , hvor en patient overskydende vægt kan hindre hans luftveje , forårsager dårlig søvn eller en person til at stoppe vejrtrækningen mange gange under hele en nat .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------