Position: sygdoms > 2 >

levertransplantation kost

   En levertransplantation er en alvorlig livreddende operation , og som med de fleste transplantation kirurgi , med det bærer en række post-operative risici . Når frygten for kroppen i at afstøde organet har bestået , er næste skridt at drage omsorg for de nye leveren ved at følge en ordentlig kost og motion regime designet til at holde dig og din nye tilføjelse i den bedst mulige form

Korrekt Kost


En kost efter en levertransplantation bør svare til den type kost alle bør følge for at opnå optimal sundhed . Det bør være rig på fuldkorn , frugt og grøntsager , og bør omfatte masser af fjerkræ og fisk , primært til proteinet fordel . Frugt og grøntsager skal være tilstrækkeligt rengøres og /eller skrællet , før de spiser , og bør ikke spises rå . Hvis du spiser mejeriprodukter , bør det være fedtfattig eller fedtfri . Dette bør alle ske selv efter en motionsplan , selvom dette bør drøftes med din læge på forhånd .

hvad man skal undgå


Efter en operation så alvorlig som en levertransplantation , er der selvfølgelig ting , der skal undgås, da det er behandlet gennem leveren og er en vigtig faktor i udviklingen af leversygdom . Først og fremmest bør alkohol være afholdt sig fra totalt. Ifølge University of Southern California Transplant Program og Center for leversygdom , bør du undgå overskydende salt og fødevarer, der indeholder høje niveauer af natrium , såsom chips eller nogen færdigpakkede , forarbejdede fødevarer . Salt kan øge blodtrykket og har en negativ indvirkning på dit blod sukker niveauer så godt. Fødevarer med et højt sukker , såsom sodavand eller cookies og kager bør undgås eller forbruges kun meget sparsomt . Undgå rødt kød når det er muligt , eller , som alt , spise dem kun i moderate mængder . Hvis du følger alle disse anbefalinger , bør du forvente en fuld helbredelse i løbet af få måneder.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------