Position: sygdoms > 2 >

plasttyper kirurger

   Med billeder af glamourøse Hollywood-berømtheder pudses hele internettet , tv og magasiner , kvinder i dag føler sig enormt pres for at se tyndere , yngre og smukkere . Plastikkirurgi procedurer bliver stadig mere populære , ifølge statistikker udgivet af American Society of Plastic Surgeons . Kvinder henvender sig til populære plastikkirurgi procedurer, såsom bryst augmentation , fedtsugning og næsekorrektion at omdanne deres udseende fra gennemsnittet til smuk. Ud over disse procedurer , er mange kvinder også vælger ikke -invasiv kosmetisk behandlinger såsom indsprøjtninger , ansigts fyldstoffer og laser hud resurfacing til at forbedre deres udseende . Forståelse af de forskellige typer af kosmetiske procedurer er vigtigt , når man søger en læge . Du ønsker at vælge en plastikkirurg med stor erfaring med proceduren i dit valg

Implantater


Visse typer af plastik kirurger specialiserede i implantater . De mest almindelige typer af implantater er gravid og ansigtsimplantater for læbe , kind og hage . Brystforstørrelse indebærer indsættelse saltvand eller silikone implantater for at forstørre brysterne eller genoprette volumen efter mastektomi operation , graviditet eller ekstrem vægttab . Ansigtsimplantater er specielt dannes solide materialer indsættes under huden til at øge den naturlige form af ansigtet og give symmetri , definition og struktur . Andre typer af implantater omfatter kalv og balde implantater , som giver definition og form til en kvindes fysik .

Body Contouring


Kropsformning specialister har erfaring udføre fedtsugning , maveplastik og post-overvægtige krop elevatorer . Tumescent fedtsugning bruger et tyndt rustfrit stålrør indsættes gennem en lille incision at bryde op og vakuum væk uønsket fedt aflejringer på problemområder af kroppen . En Fedtsugning , også kendt som abdominalplastik , fjerner sagging hud og fedt fra maven til at stramme løs muskler og skabe en glattere , fladere overflade . Efter fedmekirurgi , ofte overdreven vægttab årsager løs , sagging hudfolder at udvikle rundt i kroppen . En post-bariatriske Kropsløftet fjerner og strammer slap hud , hvilket resulterer i en jævnere , mere jævn krop tone .

Ansigtspleje Procedurer


Plastikkirurger har specialiseret sig i ansigtet procedurer typisk udfører næsekorrektion , blepharoplasty og facelift operationer . Rhinoplasty eller nasal omformning , er en populær måde at skabe mere balance mellem ansigtstræk . Kirurgen gør et snit enten inde i næsen eller på tværs af hud, der adskiller de to næsebor at eksponere brusk og knogler . Kirurgen derefter sculpts af brusk og knogler til at skabe den ønskede nasale facon . Øjenlåg er en type øjenlåg kirurgi , som fjerner overskydende hud og lommer af fedt fra det øverste og nederste øjenområdet til dramatisk at forbedre udseendet af oppustede eller hængende øjne . Ansigtsløftning reducere udseendet af rynker og synlige tegn på ældning , hvilket resulterer i en roligere og mere ungdommeligt udseende . Den mest almindelige form for ansigtsløftning består i at stille et lille snit foran patientens øre , og arbejder gennem incisionen at stramme de underliggende strukturer i ansigtet , og trim overskydende hud . Efter operationen , er huden glattere og strammere , med rynker mærkbart formindsket .

Ikke-kirurgiske kosmetiske procedurer

Nogle læger har specialiseret sig i ikke-kirurgiske kosmetiske procedurer såsom indsprøjtninger , ansigts fyldstoffer og laser hud resurfacing . Injektioner , såsom Botox Kosmetiske ( registreret varemærke ) slapper ansigtsmuskler og skaber et glat udseende til huden . Botox ( registreret varemærke ) er et alternativ for patienter med tidlig ældning , der ikke ønsker at gennemgå invasive kirurgiske indgreb for at rette mild rynker . Facial fyldstoffer som kollagen kan injiceres i læberne til at give fylde , og andre som Restylane er vant til fyldig områder af ansigtet og glatte fine linier og rynker omkring mund, næse og øjne . Laser hud resurfacing bruger en kuldioxid laser til at fjerne beskadigede , pigmenteret eller rynket hud lag på lag . Det bidrager til at udvikle glattere og mere stram hud ved at fjerne de døde ydre lag og stimulere produktionen af nye hudceller .

Vælg din kirurg Klogt

Hvis du overvejer en bestemt type kirurgisk eller kosmetiske procedure , sørg for at gøre omfattende forskning , før du vælger en læge . American Society of Plastic Surgeons anbefaler, at du vælger en læge , der har afsluttet mindst fem aars kirurgisk træning , med mindst to års erfaring i plastikkirurgi . Sørg for, at din læge er bord-certificeret af American Board of Plastic Surgery , og har erfaring med den procedure, der efter eget valg . Det er vigtigt at vælge en læge , der kun opererer i en godkendt medicinsk facilitet og følger en streng etisk kodeks . Endelig skal du sørge for at rådføre sig med flere forskellige læger for at finde en, du i sidste ende føle sig godt tilpas med .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------