Position: sygdoms > 2 >

hvordan man bruger en rollator efter rygkirurgi

   Recovery tid efter rygkirurgi afhænger gjort proceduren . Nogle mennesker har ikke brug for en rollator eller meget hjælp til alle , når man rejser rundt inden for de første 30 postoperative dage . Andre mennesker har brug for hjælp gå om. Det er vigtigt at kunne komme rundt på din egen vilje og din kirurg kan sende dig hjem med en rollator . Hvor meget du bruger denne varierer afhængigt af din individuelle situation

Du skal bruge: .
Walker

Hvordan man bruger en Walker Efter Spine Surgery


1 .
Juster rollatoren , så det er monteret på din højde ordentligt . Bede om assistance fra en sygeplejerske eller elskede , hvis du ikke er i stand til at gøre dette ved dig selv . For at montere rollator korrekt, bør dine albuer bøje komfortabelt , når toppen af rollator er linet op med din inde håndled krølle . En korrekt pasform Walker medvirker til at mindske stress på skuldrene og ryggen .

2 .
Hold rollator fast med den ene hånd på hver håndtag , som du står oprejst .

3 .
Skub rollatoren fremad .
4 .

skridt mod rollatoren ene fod på et tidspunkt , at placere din vægt på rollatoren .

Sådan bruges en Walker til at komme op


1 .
Placer rollator foran dig , så din krop er firkantet på det.

2 .

Læg din ene hånd på grebet baren og en hånd på rollatoren tværstang i front . Denne bar er lavere og kan være nemmere at hjælpe dig med at få indflydelse , når de forsøger at stå .
3 .
Scoot til kanten af sædet .
4 .

Support ryggen og benene med afstivende dig selv med dine hænder, når du stiger . Bemærk , at mange mennesker ikke har et problem gå rundt efter rygkirurgi , men har problemer med stående fra siddende stilling . Rollatoren kan være en bærbar støtte til dig i disse situationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------