Position: sygdoms > 2 >

hvordan man får en rhinoplasty

   Overvejer at få en næsekorrektion ? Folk får rhinoplastik 's-også kendt som næse job-for en række forskellige årsager . Mens kosmetiske formål er den indvirkende faktor i de fleste tilfælde , en afbøjet septum kan forårsage mange mennesker vælger at få en næsekorrektion til at lette nasal vejrtrækning. Her er en trin for trin guide til hvordan du får en næsekorrektion
1 .
Kend risici forbundet med at få en næsekorrektion . Denne procedure vil være med din for livet . Mens lægerne kan forudsige , hvordan din næse og ansigt vil se efter operationen , ingen operation nogensinde går helt som planlagt . Desuden tage til højde for risici i forbindelse med anæstesi . For dem at udføre næsekorrektion , skal du være helt sat under . En ekstremt lille procentdel af mennesker har allergiske reaktioner på anæstesi med døden til følge .
2 .
Find en kvalificeret plastikkirurg for at udføre dit næsekorrektion . Henvisninger er en fantastisk måde at finde en betroet rekonstruktive kirurg . Du kan også tage til plasticsurgery. org og søge deres liste over ASPS medlem kirurger , der alle er certificerede bord, og også opfylde yderligere krav .

3 .
Opsætning af en konsultation med den læge , der vil skal udføre din næsekorrektion . Under en høring , vil lægen bede dig et par spørgsmål om din generelle sundhed , før medicinske tilstande , og tidligere operationer du måtte have haft. Det er også den tid, hvor du to vil afgøre om , hvad det er lige præcis det du leder efter i en næsekorrektion . Du vil få en chance for at se på forskellige næsekorrektion fotos og diskutere , hvad resultatet af din næse kirurgi vil være.
4 .
Forbered din næsekorrektion . Følg din kirurger før operation instrukser, han har lagt ud for dig . Det er også vigtigt at finde nogen , der vil være i stand til at køre dig til og fra kirurgi samt sørge for dig efter .
5 .

Når næsekorrektion er færdig , koncentrere sig om din opsving . Nogle plastikkirurgi klinikker tilbyder postoperativt pleje , men det kan være dyrt . Du kan spare penge ved at inddrive derhjemme og følge lægerne stillingen op pasningsvejledning selv . Du vil følge op med din læge flere gange efter operationen er afsluttet for at få fjernet sting og overvåge din healing fremskridt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------