Position: sygdoms > 2 >

hvordan man har LASIK laser øje kirurgi som et pilotprojekt

  Du er en pilot , og ønsker at vide, hvis du kan få LASIK laser øje kirurgi . Forfatteren vil diskutere, hvad der skal gøres fra første hånd erfaring

Du skal bruge: .
gemte ferie tid nu!


1
FIND EN ERFAREN øjenoperation . Klinikken og planlægge en høring :
Når du finder en velrenommeret placering, du vil overveje , finde ud af om du er en kandidat til LASIK . De fleste mennesker er , selvom du har let bygningsfejl . Hvis det viser sig, du ikke er en kandidat , kan øjenlægen har andre muligheder for dig , som PRK . Hvis du er en LASIK kandidat , gå videre til trin 2 . . .
2

fuldt ud at udforske de involverede risici , samt hvad der kræves af proceduren: .

Din kirurg vil forklare dig i detaljer, hvad du kan forvente . Hvad han eller hun kan ikke forklare , er , at der er en lille mulighed for, at du ikke kan correctable til 20/20 syn efter operationen , hvilket er et krav i en klasse jeg lægeerklæring . Du may also want til call din pilot union 's Aeromedical -afdeling, hvis du har en . De vil hjælpe med at besvare detaljerede spørgsmål , du måtte have vedrørende LASIK på luftfartsområdet
3
rigeligt med tid OFF for indgrebet : .
Lægen kan sige , at mange mennesker er i arbejde igen et par dage til en uge efter operationen , men du måske ønsker at tillade mere tid end det. Dit syn vil sandsynligvis svinge efter proceduren , og du er nødt til at bevise over for øjet læge, at du er 20/20 eller correctable til 20/20 i hvert øje , før du kan vende tilbage til linjeflyvning ( del 121 ) . Du skal udfylde FAA Form 8500-7 " Rapport af Eye Evaluering " , og forelægger den for FAA på din næste planlagte Flight Fysisk .

gode råd og advarsler


 • Der er flere risici ved denne procedure , og du skal helt diskutere dette med din læge , før de gennemfører denne operation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------