Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan minimere udseendet af ar

   Ar er pletter af over- helet huden på steder, hvor din krop har oplevet traumer i epidermis . Kroppens forsvar mekanisme til at helbrede er fantastisk , men ikke altid efterlader vores hud i glat og silkeagtig tilstand det var engang . Nogle ar , især i ansigtet ar , kan medføre, at nogle folk til at være ubehageligt og selvstændige bevidste om deres udseende . Afhængigt af sværhedsgraden , der er et par ting, du kan gøre for at minimere forekomsten af ar . Hvis du har en ubehagelig ar , du gerne vil slippe af med , her er et par tips :
1 .
Forsøg over -the-counter cremer og olier . Afhængig af størrelsen og sværhedsgraden af dine ar , kan det være så simpelt som at bruge håndkøb cremer og olier . Mederma er en meget almindeligt brugt ar fløde og har været kendt for at reducere forekomsten af ar . Silikone folie , som Neosporin kan også anvendes til ar 6 måneder til et år efter skaden . Bio-Oil har også vist sig at være meget effektiv mod ar og strækmærker
2
Brug naturmidler : . Vitamin E kapsler /topiske cremer , lavendel æteriske olier , citronsaft , Aloe Vera saft , honning , mynte blade , osv.

3 .
Besøg din hudlæge . Da alle ar er forskellige , ofte gange din hudlæge kan henvise dig til et produkt, der vil arbejde for din specifikke problem . For eksempel kan en operation ar blive behandlet anderledes end en acne ar . Din hudlæge kan også være i stand til at give dig indsprøjtninger i og omkring arret til at bryde ned arvæv .
4 .
Hold ud af solen. Du vil opdage, at solen automatisk vil drages til dine mest følsomme hud , i dette tilfælde , dine ar . Dine ar vil solskoldning og få røde den hurtigste og henlede mere opmærksomhed på dem . Når du går ud i solen , skal du bruge en høj sol-blok på dine ar .
5 .

Overvej Laser Scar Removal . Hvis alle dine andre muligheder er slået fejl , kan du overveje det kosmetiske muligheden for laser ar fjernelse . Må din forskning og sørg for du kommer til et velrenommeret firma , der har en historie der beskæftiger sig med hårde ar . Har realistiske forventninger til, at alvorlige ar ikke kan aldrig gå helt væk , selv med hjælp af lasere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------