Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan overveje LASIK øje kirurgi

  Hvis du er træt af at bære briller eller kontaktlinser , LASIK øje kirurgi er en mulighed for at reducere eller fjerne afhængigheden af korrigerende linser . At overveje LASIK øje kirurgi , skal du bruge følgende trin som en guide
1 .
Tal med nogen, du kender , der har haft LASIK øjenoperation . Spørg hvilken øjenlæge udførte procedure , og hvor tilfredse de var med resultatet . Find ud af , om personen har haft nogen komplikationer og /eller bivirkninger fra LASIK .
2 .
Consult med en bestyrelse certificeret Øjenlæge , der er fortrolig og erfaring med LASIK øjenoperation . Spørg om de risici , bivirkninger og fordele ved proceduren . Find ud af , om lægen mener, du er en kandidat til LASIK . Lægen vil undersøge dine øjne og bede om din sygehistorie .

3 .
Find ud af , om din forsikring dækker LASIK øjenoperation . De fleste forsikringsselskaber betragter denne type procedure at være kosmetiske eller tilvalg , og kan ikke dække omkostningerne .
4 .
Spørg LASIK center hvad det vil koste af kirurgi vil blive . Mange kontorer gør tilbyder en finansieringsplan . Den typiske pris for begge øjne er omkring $ 3,000. 00 .

gode råd og advarsler • Hvis du er nærsynet , kan LASIK operation være mere gavnligt for dig .
 • Fortæl øjet læge om alle lægemidler , du i øjeblikket tager og spørger, om de vil forstyrre helingsprocessen .
 • Du må ikke være gravide eller ammer .
 • Hvis du har kronisk tørre øjne , LASIK øje kirurgi kan ikke være en mulighed .
 • Mange mennesker oplever, at de stadig er afhængige af briller efter LASIK .
 • Nogle bivirkninger omfatter glorier , blænding og tørre øjne .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------