Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kommer ud af sengen efter mave operation

   Enhver mave operation såsom et kejsersnit levering af en nyfødt , hysterektomi eller fedmekirurgi er stor , og genopretningen kan være lang og vanskelig . En af dine første udfordringer vil være at komme ud af sengen , mens såret er stadig bud . Selv om det kan være den sidste ting du ønsker at gøre , komme op og gå rundt inden for et par dage efter operationen er en nødvendig del af hastighedsoverskridelser opsving . Du skal bruge hjælp til at komme ud af sengen de første par gange efter den procedure , enten fra en sygeplejerske , slægtning eller ven .

Du skal bruge:
Bed
. Arm skinner .
Helper .
Liggestol .

Puder.


1 .
Flyt så tæt på kanten af sengen , som du kan . Det er nemmest at gøre dette, mens liggende på ryggen og flytte dine hofter og skuldre med små bevægelser . Du vil sandsynligvis føle en masse smerte hver gang du flex dine mavemuskler , så brug andre dele af kroppen så meget som muligt at flytte din position .
2 .

Flex dine knæ og sætte fødderne fladt på sengen . Brug dine ben til at løfte dine hofter og midsection som du scoot til kanten af sengen . Hvis du er i en hospitalsseng , skal du bruge armen skinnerne til at hjælpe dig flytte dine skuldre .
3 .
Vend på din side vender udenfor sengen i den retning , hvorfra du ønsker at komme ud . Brug armen skinnerne til at hjælpe dig igen eller gribe ind på kanten af sengen for at trække dig selv omkring .
4 .
Brug dine hænder til at trække knæene mod brystet én ad gangen . Tryk på den nederste halvdel af benene ud over kanten af sengen . Med armene , omhyggeligt " walk "dig selv op i siddende stilling ved at flytte armene en ad gangen mod din krop og skubbe ud af sengen . Hvis dette er første gang at komme ud af sengen efter mave operation , kan du brug for nogen til at hjælpe dig skubbe dig selv op .

5 .
Sid i et par minutter på at sikre, at du ikke svimmel . Scoot din bund så tæt på kanten af sengen som muligt, så dine fødder er plantet solidt på gulvet .
6 .
Stand langsomt op ved hjælp af netop styrken i benene . Hold din hjælper i nærheden til at støtte dig som du står og hjælpe dig at tage et par skridt . Prøv at stå op så høj som muligt . Hvis du fornemmelse omkring på grund af smerter og træthed , kan det forsinke din restitutionstid .
7 .
Gør denne proces i omvendt til at ligge ned . Hvis du flopper ned hurtigt , vil spændt op din mave muskler som en refleks , og det vil være meget smertefuldt .
8 .
Sov i en tilbagelænet stol eller bruge puder at holde dig i sengen flere uger efter operationen . Dette vil gøre det meget nemmere at komme ind og ud af sengen af dig selv som såret heler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------