Position: hotel888 > 2 >

hvilken type læge udfører fedmekirurgi ?

   Fedmekirurgi , som er en sidste-grøften procedure for at hjælpe overvægtige mennesker kaste vægt , er udført af en bariatriske kirurg på et lokalt hospital . Bariatric kirurger afgøre , om deres patienter kvalificere sig til vægttab kirurgi , og hvis de gør det, lægerne udfører en af de typer af procedurer til rådighed

Identifikation


fedmekirurgi udføres , når der ikke er nogen anden måde for en person til at tabe sig . Der findes forskellige typer af fedmekirurgi , og tre af de mest almindelige er gastrisk bypass-operation , lap-band kirurgi og mavens ærmet procedure .

Typer


I gastrisk bypass-operation , en kirurg reducerer mængden af mad en person kan indtage ved at udskille en del af maven fra den anden . Lap-band kirurgi bruger en silikone elastik at blokere en del af mavesækken , så den resterende del er mindre . Begge disse procedurer er en form for restriktive kirurgi .

Andre typer


Gastric bypass operation indebærer anvendelse af en laparoskopisk værktøj, der indføres gennem små snit i kroppen, så det er muligt at se en persons indre ud på en skærm . Andre typer af overvægtige kirurgi er lodrette stribede gastroplasty og biliopancreatic ulovlig .

før operation

Bariatric kirurger advokat deres patienter før proceduren for at diskutere behandlinger , forventninger og andre bekymringer en patient kan have .

efter operation

Efter operationen hjælpe bariatriske kirurger deres patienter at tilpasse sig deres nye vægt . De anbefaler kost tilpasninger og rådgive deres patienter , når de er klar til at begynde træningen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------