Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kan forberede sig på operation for at fjerne en del af kolon

  Delvis kolon resektion , hvor en del af tyktarmen fjernes fra kroppen , kan hjælpe dig med at løse tyktarmskræft , svær colitis ulcerosa eller andre tarmsygdomme . Denne operation er blevet meget almindelige og kan normalt ske laparoscopically gennem en lille snit , og ved hjælp af et lille kamera . For at sikre en sikker og korrekt funktion , skal du tage flere skridt til at forberede din delvis kolon resektion
1
.
Gå til din læge og få en medicinsk helbredsundersøgelse . Det er vigtigt, at din kirurg forstå hele din sygehistorie og aktuelle helbredstilstand . Enhver potentielt komplicerende faktorer skal forstås og tages i betragtning , før operationen .
2 .

Stop rygning så hurtigt som muligt . Cigaretter svække immunforsvaret , hæmmer helingsprocessen og øge risikoen for kirurgiske komplikationer . Rygestop er stor for din generelle sundhed og af særlig vigtighed forud for operationen.
3 .
må ikke spise noget fast føde dagen før operation . Dette er ofte den mest udfordrende skridt for patienterne , men det er afgørende for en sikker kolektomi .
4 .
Kun drikke klar, gennemsigtig væske dagen før operation . Disse omfatter vand , lys te og gelatine .

5 .
Forbered din tarm til operation . Formålet med tarm prep er at fjerne så meget som muligt fra indersiden af tyktarmen , ofte ved hjælp af afføringsmidler eller anden medicin .
6 .
Drik ikke noget , herunder vand , der begynder ved midnat før operationen . Have en ren, tør kolon letter en problemfri drift og en hurtig post -operative bedring.

gode råd og advarsler • Hvis du er på noget medicin , så tal med din læge om , om du skal tage disse forud for din operation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------