Position: hotel888 > 2 >

kost efter leverkirurgi

   Leverkirurgi bruges til at fjerne en del af leveren på grund af kræft . Du vil ikke blive givet mad til to til tre dage efter operationen . Din kost vil gradvist stige til bløde fødevarer , mens du stadig er på hospitalet . De fleste patienter er i stand til at forlade hospitalet efter fem til syv dage . Post-operative instruktioner omfatter den rette ernæring for helbredelse efter en leverkirurgi

mindre måltider


Leveren producerer galde , som hjælper i fordøjelsen af mad og hjælper med at vende glukose og fedt til energi til kroppen . Din lever er mindre umiddelbart efter operationen og må ikke være i stand til at håndtere produktionen af galde . Spis mindre måltider fordelt over hele dagen for at hjælpe med fordøjelsen .
plan om at skære din normale portionsstørrelse i halvdelen til hvert måltid og spise seks af disse måltider i løbet af dagen . Du kan også vælge at spise fire mindre måltider i løbet af dagen efter din operation . Mindre måltider kan hjælpe din lever , mens den er reduceret i størrelse .
sidst leveren vender tilbage til sin normale størrelse efter operationen . Der er ingen restriktioner på den type og størrelse af fødevarer efter operationen , men en sund kost vil hjælpe i nyttiggørelse og godt helbred .
Nogle patienter oplever gas efter leverkirurgi . Walking og fysisk aktivitet vil hjælpe med denne betingelse .

velafbalanceret kost


En velafbalanceret kost er alt, hvad der anbefales efter leverkirurgi , men sørg for , at du undgår friturestegt og overdrevne mængder af fed mad . Vælg magert proteinkilder som fisk og kylling til dine måltider . Sunde fedtstoffer , der anvendes i moderate mængder som olivenolie bør være en del af din velafbalanceret kost .
Vælg din kulhydrater fra frugt og grøntsager i stedet for carbs fremstillet af bleget mel . Der er meget lidt næringsværdi i disse fødevarer . Kulhydrater udgør 40 procent af din kost og bør komme fra de sundeste kilder . Fuldkorn er bedre valg end raffineret sukker .

sunde valg


Leveren er ansvarlige for meget vigtige funktioner i kroppen . Sundere fødevarer kan hjælpe med din generelle sundhed og sørg for at du giver kroppen de næringsstoffer, den har brug for til at fungere ordentligt . Undgå junk fødevarer , der er fødevarer , der ikke giver næring til din kost . Kost er meget vigtigt at fortsætte et godt helbred . Drik mindst otte , 8- ounce glas vand om dagen for at holde kroppen godt hydreret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------