Position: hotel888 > 2 >

lasersynskorrigering problemer

   Lasersynskorrigering er korrigerende kirurgi gøres for at eliminere behovet for briller eller kontaktlinser . Denne procedure indebærer omlægning hornhinden , som er den kuppelformede dækker foran øjet . Dette gøres for at ændre den måde lysstrålerne ind i øjet . Ligesom enhver form for kirurgi , indebærer lasersynskorrigering risici , og det er vigtigt at forstå de risici og mulige komplikationer før de beslutter at gennemgå proceduren

Typer


Photorefractive keratectomy ( PRK ) var den første vellykkede lasersynskorrigering procedure, der kræver omlægning hornhinden i øjet . Laser-assisteret in situ keratomileusis ( LASIK ) operation er den mest populære laserkirurgi der gøres i dag . LASIK operation består i at stille en tynd , hængslet klap i øjets overflade . Laser energi er anvendt under flappen til at omforme øjet for at korrigere , hvad mangel er til stede , og klappen er udskiftet .

Overvejelser


Den største fordel ved LASIK operation over PRK er der er meget lidt ubehag efter procedure og vision er normalt klar i løbet af få timer . Men nerve regenerering i øjets overflade ser ud til at forekomme hurtigere i PRK , hvilket kan reducere tørre øjne og andre komplikationer . I PRK , er der ingen risiko for kirurgiske flap komplikationer .

Potentielle farer


Hvis der udføres af en erfaren kirurg , risiko for komplikationer ved er meget lav. Mange komplikationer kan løses med ekstra operation eller medicinsk behandling . Men det er vigtigt at afveje potentielle risici og fordele , før det besluttes at blive opereret . Potentielle risici omfatter svær tørre øjne , blænding , glorier og dobbelt syn . Nogle patienter kan ikke se så godt i svagt lys eller tåge efter behandling , som de gjorde før behandling . Der er også en risiko for undercorrection eller overcorrection af den oprindelige vision problemet .

Komplikationer

Nogle undercorrection eller overcorrection kan løses med follow-up kirurgi , kendt som en forbedring . Symptomer på lysfølsomhed og blænding forsvinder normalt inden for få dage . Men hvis en infektion udvikler sig eller at patienten har en allergisk reaktion over for post-behandling øjendråber , kan symptomerne vare ved i flere måneder . En vision behandling kirurgi omfatter en risiko for infektion . Antibiotika ordineres til at forebygge en infektion , men hvis en infektion udvikler i hornhinden, kan det føre til permanent tab af synet .

Forebyggelse /Solution

Vælg et board-certificeret øjenkirurg med mange års erfaring udfører den procedure, du er interesseret i at modtage . Det er vigtigt at gøre din læge opmærksom på eventuelle sundhedsmæssige betingelser du har, og nogen form for medicin du tager . Disse oplysninger er meget vigtigt at vurdere din egnethed til laserkirurgi og din risiko for komplikationer . Nøje følge eventuelle postoperative instruktioner , og kontakt din læge, hvis du udvikler noget om symptomer efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------