Position: hotel888 > 2 >

succes i vægttab kirurgi

   Efter vægttab kirurgi , er det vigtigt at gøre ændringer i livsstil for at forhindre vægten i at komme tilbage . Selvfølgelig bliver det lettere at motionere og spise sundere , når du se de positive resultater fra vægttab procedure . Tålmodighed er nøglen til succes . Det kan tage måneder eller endda år at komme til dit endelige mål

Kost


Ændringer til tarmene eller mavesækken under en . bariatric procedure kræver nye kostvaner for at forebygge komplikationer . Mens du får post-kirurgi krav fra din kirurg , skal kosten efter indgrebet skal følges for livet for at holde fra at få tilbage i vægt.

Efter vægttab kirurgi , skal du spise purerede fødevarer til cirka fire uger. Purerede fødevarer er skånsom mod maven og er let optages i kroppen med ernæringsformål .

Når du spiser almindelig mad , tygge maden grundigt og langsomt at være sikker på , at det er fordøjet ordentligt , især kød . Da maven er en meget lille pose , ikke drikker , mens du spiser , eller du bliver fuld og ikke færdig med din mad , forhindrer ordentlig ernæring . Drikke i løbet af et måltid kan også forårsage opkastning , efterlader dig sulten i en kort periode .

Hold dig væk fra højt kalorieindhold fødevarer for at undgå at få tilbage nogen vægt . Opdel måltider op i fem eller seks små portioner for at imødekomme dine mindre mave størrelse , forhindre sult og holde blodsukkeret stabilt . Overspisning kan strække maven og sinke vægttabet processen .

Livsstil


Motion er vigtigt at øge stofskiftet og forbrænde fedt . Start ud langsomt og få godkendelse fra din læge om , hvornår begynder træningen. Du kan begynde med 5 til 10 minutter til fods , og øge den tid, gradvist til omkring 45 minutter om dagen . Øvelse vil hjælpe dig til at tabe mere vægt og ikke plateau , når kroppen vænner sig til at spise mindre mængder mad .

dem, der undergår vægttab kirurgi ofte finde støtte fra dem, der allerede har haft den procedure til at behandle med spørgsmål omkring vægttab , kost og følelsesmæssige reaktioner på operationen. De fleste hospitaler og bariatriske centre har støttegruppe møder for at afklare kort eller lang sigt behov .

opfølgende behandling


Hyppige fysisk check- ups er nødvendig for at sikre, at du får nok ernæring , samt vigtige vitaminer og mineraler ( såsom B12 og jern ) . Test for anæmi er også anbefales.

tale med en psykolog kan være en hjælp til at håndtere de følelser , der fik dig til at tage på i vægt i fortiden . De, der har været overvægtige i lang tid har ofte selvopfattelse spørgsmål, manifestere sig som depression eller angst . Vægttab kan også ændre , hvordan folk se dig-og det kan være skræmmende .

Nogle mennesker , der mister en stor mængde af vægt beslutte at fjerne overskydende hud , når de er færdig at miste . Skin fjernelse er en ny proces, der kræver evaluering, høring og forsikring godkendelse . De fleste kirurger anbefaler ikke huden fjernes indtil mindst et år er gået siden operationen , og patienten har fået kontrol over ordentlig ernæring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------