Position: sygdoms > 2 >

blære kirurgi alternativer

   Blære kirurgi er normalt udføres for at behandle inkontinens eller blærekræft . For blærekræft , er kemoterapi en alternativ behandling kun for patienter i de tidligste stadier af kræft vækst . Hvis du har problemer med urininkontinens , kan din læge diskutere med dig flere alternativer til blæren kirurgi som behandlingsmulighederne

Fakta


Blære kirurgi er en endelig behandling mulighed for inkontinens . Inkontinens kan forekomme hos mænd og kvinder i alle aldre . Du kan opleve det , når din blære er sat under fysisk stress , mister urin når du nyser , hoster eller laver en pludselig bevægelse . Du kan miste blærekontrol efter en brat nedgang i din blære efterlader dig med nogen tid til at nå et toilet . Inkontinens kan også opstå, når blæren fyldes for hurtigt , hvilket medfører urin at spilde ud . Behandling alternativer til blæren kirurgi omfatter medicin og injektioner , terapi og ledelse .

Medicin


Medicin er en blære kirurgi alternativ . Hvis din inkontinens skyldes en overaktiv blære , medicin er til rådighed, der vil bidrage til at afslappe musklerne omkring blæren og undgå pludselige sammentrækninger . For kvinder , kan stress inkontinens behandles med injektioner af en fyldemiddel omkring urinrøret , hvilket vil lukke blæren åbning . Dette forhindrer urinen fra at spilde , når blæren er stressede. En pessar er en stiv ring , at en læge kan indsætte i en kvindes vagina . Det fungerer som en fyldemiddel at støtte blære og forebygge inkontinens .

Terapi


Nogle former for fysisk terapi er effektive alternativer til blæren kirurgi . Blære omskoling terapi fokuserer på tisser på en fastsat tidsplan. Ved langsomt at forlænge tiden mellem vandladning , kan du træne dine muskler til at stoppe blære lækage . Kegel øvelser styrker musklerne i bækkenbunden og forbedre din kontrol over vandladning . Biofeedback er en behandlingsmulighed , der bruger en elektronisk apparat til at foretage dig mere bevidst om , hvordan din blære muskler kontrakt , hjælper dig med at få bedre kontrol over dem .

Overvejelser

Mest blære kirurgi alternativer behandlingsmuligheder , at din læge vil anbefale , før du prøver operation . Der er nogle risici forbundet med dem . Medicin kan forårsage bivirkninger , herunder sløret syn og hukommelsestab . Injiceres blokerende stoffer kan optages af kroppen , hvilket nødvendiggør flere injektioner . En pessar kan øge en kvindes risiko for urinvejsinfektioner og vaginal infektioner . Hvis disse alternative behandlinger ikke virker for dig, eller hvis bivirkningerne er uhåndterlig , skal du måske overveje blære kirurgi .

Management

Hvis alternative behandlinger ikke arbejde for dig og blære kirurgi er ikke en mulighed , så du kan styre din inkontinens . Hvis du ændrer din kost til at fjerne koffein og alkohol er en mulighed . Din læge kan lære dig at bruge et kateter til at tømme blæren på en hurtig , smertefri procedure . Absorberende puder og undertøj er til rådighed, der er effektive og diskrete .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------