Position: sygdoms > 2 >

blød kost for kolon kirurgi

   Slankekure både efter enhver form for kirurgi er vigtigt at give din krop med passende næring til at hjælpe det inddrive så hurtigt som muligt . Men når kirurgiske procedurer er i gang på en del af din fordøjelseskanalen , såsom tyktarmen , slankekure er endnu mere vigtigt at undgå overbelastning af organer under helingsprocessen . Således er den bedste form for kost følgende kolon kirurgi er en blød kost , som omgås en stor del af tyktarmen rolle i fordøjelsesprocessen

Soft Kost Teori


Forstå at i henhold til American Cancer Society , en progressiv blød kost er bedre for inddrivelse af enhver operation indebærer tyktarmen , da det indebærer ikke-fiberholdige fødevarer , der er let absorberes i en stor del af tyndtarmen , lindre nogle af stress på tyktarmen selv . Yderligere fordele af en kontrol efter kolon kirurgi kost involvere øge din energi niveauer , reducere restitutionstid , reduceret risiko for infektion , og vedligeholdelse af din vægt og lean masse igennem en traumatisk oplevelse .

Soft Kost Forslag


Forbruge kun er fødevarer, der er nemme at tygge og fordøje mens en blød kost efter kolon kirurgi . Disse omfatter elementer såsom varmt korn ( såsom creme af hvede ) , kage , saltine crackers ( i bouillon eller suppe ) , hvid ruller , yoghurt , mælk , is , supper , bouillon , cremet jordnøddesmør , æblemos , godt kogt ( blød ) grøntsager , mørt kød , kartoffelmos og hvidt brød . Husk , at selv om det kan være svært at spise kun bløde fødevarer , er det vigtigt at forsøge at forbruge dit normale kalorieindtag i løbet af denne tid , som din krop skal bruge alle de kalorier , det kan få for at hjælpe med helingsprocessen . Derfor forsøge at forbruge fem eller seks mindre måltider om dagen , da dette kan hjælpe dig til at spise mere af de fødevarer, tilladt under denne restriktive diæt .

Derudover gør det til et punkt til at forbruge de højere kalorieindhold fødevarer på listen ( f. eks jordnøddesmør , yoghurt og is ) så meget som muligt , da disse fødevarer kan bidrage til at " pakke i " ekstra kalorier uden at føle som om du er tvangsfodring selv . Fortsæt i overensstemmelse med reglerne i den bløde kost indtil rådgivet dem af din overvåge læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------