Position: sygdoms > 2 >

blødning efter endometriose operation

   Endometriose er umuligt at diagnosticere uden kirurgi , og det er ofte svært at behandle uden at gå under kniven . Blødning kan opstå efter operation , og selv om nogle blødning er normalt , nogle er mere seriøse

Det Laparoskopi


Operationen er nødvendige for at diagnosticere endometriose kaldes en laparoskopi . En mulighed er sat ind i bækkenhulen gennem et lille snit , så kirurgen kan se omfanget af vækst, samt at fjerne nogle af de sammenvoksninger forårsaget af endometriose .

Ukontrolleret blødninger under kirurgi


Selv en laparoskopi er en forholdsvis sikker ambulant procedure , der er en risiko for ukontrolleret blødning . Hvis dette sker, kan en større operation er nødvendig for at stoppe denne blødning .

incisionssted


Hvis dit snit er blødning efter din operation , ringe til din læge straks . Nogle væske kan sive fra indsnit området , men det bør ikke bløder .

vaginalblødning

Nogle postoperativ vaginal blødning , pletblødning eller udledning er normal og kunne fortsætte i flere uger efter operationen . Hvis blødningen virker meget tunge eller indeholder klumper , se din læge for at sikre, at alt er heler ordentligt .

Afsluttende ord

Hvis noget virker ud over det sædvanlige eller afviger fra , hvad du fik at vide af din sygeplejerske eller læge , er det bedst at ringe eller besøge lægen for at dobbelttjekke at alt er normalt . En laparoskopi kan hjælpe symptomerne på endometriose meget , og det er en fælles procedure , men ekstra forholdsregler bør tages for at sikre, at du helbrede fuldstændigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------