Position: sygdoms > 2 >

hvad er ACL rekonstruktion

   Forreste korsbånd ( ACL ) genopbygning er en type operation , der erstatter den ledbånd i midten af knæet . ACL forbinder knæet til skinnebenet . En slidt eller beskadiget ACL får knæet til at vige under fysisk aktivitet

Identifikation


dokumentation for, at ACL rekonstruktion kan blive nødvendigt , er en ustabil eller smertefuld knæ , der viger under aktivitet , især dem der involverer lateral bevægelse .

funktioner


Udskiftning af beskadigede ACL kræver, at der væv , enten fra patienten , kaldet autograft , eller en person, der døde , og vandt en del af eller hele deres krop til medicin . Fælles områder for autograft donor væv knæ sener eller forstrækning .

Procedure


Genopbygningen vil ske arthroscopically . Flere små stykker er lavet omkring knæet . Et lille kamera er indsat ved hjælp af en , i den fælles , så kirurgen kan se hans fremskridt på en skærm .

Fakta

En tunnel er skåret i knoglen , hvor den nye væv er gevind igennem, så der er knyttet ind til benet med skruer . Healing får tunnel til at udfylde , at sikre de nye ledbånd endnu mere .

Advarsel

Det tager normalt 5 til 7 måneder efter ACL rekonstruktion for at genoptage fuld aktivitetsniveau , specielt hvis man er atletisk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------