Position: sygdoms > 2 >

hvor mange arterier er i et menneske hjerte?

   En typisk menneskelige hjerte er en smule større end din næve og vejer alt fra et halvt pund til en fuld pund . Arterierne af det menneskelige hjerte , sammen med kapillærer af hjertet , er afgørende i den daglige pumpning af cirka 2. 000 liter blod

arterierne af Human Heart


Der er to hovedårsager coronararterierne-. retten kranspulsåren og venstre koronar arterie . Den højre koronararterie fraspalter i to flere arterier , der er kendt som retten marginale arterie og den bagre faldende arterie . Den venstre koronararterie deler sig i yderligere to arterier samt-cirkumfleks arterien og venstre forreste faldende arterie . Dette gør seks samlede arterier i menneskets hjerte .

struktur en Heart arterie


Den arterier i hjertet er tri -lags . Franklin Institute beskriver det ydre lag af et hjerte arterie som bestående af hård væv , det andet lag som er sammensat af muskler og den tredje eller inderste lag, som er sammensat af epitelceller . Styrken af den muskuløse lag i midten hjælper pumpning af blod , mens de blødere inderste lag fremmer nem , uhindret blodgennemstrømning .

hvordan hver arterieindstikssted tjener Heart


Hver arterie leverer blod flyde til forskellige sider af hjerte . Højre og venstre kranspulsårerne levere blod til højre og venstre side af hjertet , hhv . Højre side af hjertet sender blodet til lungerne , mens den venstre side af hjertet sender blod til ud til resten af kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------