Position: sygdoms > 2 >

hvordan en læge installere en pacemaker ?

   Selv om det måske ved første øjekast synes skræmmende , at proceduren implantatet en pacemaker er hurtig og relativt let at komme fra . Patienten er sat til at sove , mens lægen sætter pacemakeren ind og prøver det . Hele processen tager normalt ikke længere end et par timer

Pre-procedure


Når patienten kommer ind på operationsstuen , en sygeplejerske begynder en IV levere anæstesi , antibiotika og vitale væsker for at holde patienten stabil gennem hele operationen . Sygeplejersken så barberer og sterilisering den del af brystet , hvor et snit vil blive foretaget , og overkroppen er derefter dækket med et sterilt forklæde .
Mens vi ventede på anæstesi kan træde i kraft , er flere skærme tilsluttet til patienten . En defibrillator giver lægen og sygeplejersken at overvåge puls under operationen , og holde det på en almindelig tempo . Et elektrokardiogram skærme elektriske impulser til og fra hjertet .
Når patienten er døsig , men vågen og kan føle nogen smerte , den implantation proceduren begynder .

Procedure


Der er flere forskellige metoder til at implantere pacemakere , men endokardiale transvenøse tilgang er den mest almindelige . For det første er lokalbedøvelse anvendes følelsesløs det område, hvor snittet skal foretages, hvilket er lige under den farve knoglen . Kirurgen foretager derefter en 2-til 3- tommer lange snit , hvor han eller hun vil indsætte pacemakeren sammen med flere leads, som er indsat i en blodåre og guidet til hjertet . Et tip på enden af bly er knyttet til hjertemusklen og den modsatte ende er fastgjort til pacemakeren . Pacemakeren er så indsat i en lomme oprettet under huden på den øverste brystet . Før lukning af indsnit , prøver lægen fører ved at fremskynde og bremse puls og beder patienten om at forklare , hvad hun føler .

Pacemakeren indgrebet kan forventes at tage et sted mellem to og fem timer. Proceduren er normalt smertefri , bortset fra en let brændende eller klemmer fornemmelse , der kan opstå , når anæstesi injiceres , eller et træk sensation , da lægen skaber lomme i vævet i brystet for at holde pacemakeren .

Post Procedure


Når lægen har testet kundeemner og er tilfredse de fungerer korrekt , er det indsnit lukket op , og patienten er taget til et rum, der skal overvåges natten . For de første 12 timer skal patienten stå stille og afstå fra at hæve sine arme , så fører ikke får fortrængt . Hjerterytmen overvåges hele natten , og hvis der ikke er problemer , er patienten som regel udledte den næste dag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------