Position: sygdoms > 2 >

hvordan man hurtigt komme fra rhinoplastik

   Rhinoplasty er en fancy måde at sige du får en næse job . Der er mange forskellige grunde til, at folk vælger at have en næsekorrektion uanset om det er af medicinske grunde eller forfængelighed grunde, du bliver nødt til at vide nogle nyttige tips om hvordan man komme ud af en Rhinoplasty hurtigt og nemt . Så læs videre og være godt informeret , hvis få Rhinoplasty kirurgi er i din nærmeste fremtid
1
Efter . Den Rhinoplasty sker lægen vil fylde din næse med det her kaldes emballage . Pakning er altid anvendes efter en Rhinoplasty at hjælpe med at holde den korrekte form af næsen , indtil det sker helbredelse. Det centrale her er at aldrig nogensinde tage ud emballage , medmindre din læge siger dens OK for at , eller medmindre han beslutter at tage det ud . Du kan risikere at ødelægge din Rhinoplasty ved at narre med pakning .
to .
Det vil være bedst for dig at tage mindst to uger ud af arbejde for at tilbagesøge den Rhinoplasty kirurgi . Der vil være en hel del af hævelse og blå mærker , og det vil ikke være meget behagelig og ikke at nævne du ikke vil se til normal heller .

3 .
også kan din næse og hoved føler sig meget indelukket og fuld . Din tendens vil være at forsøge at blæse din næse , som er en rigtig dårlig idé . Blæser næsen vil ikke hjælpe den nasale passager helbrede nogen hurtigere , hvis noget af den helbredende proces vil blive hæmmet .
4 .
at sove , efter at Rhinoplasty er færdig kan være lidt tricky . Jeg vil anbefale , at du ikke sove i en seng , men på en hvilestol . Dit hoved skal bo forhøjet , og du bliver nødt til at sove på et sted , at det ikke er nemt for dig at vende og rod op på arbejdet , der var lige gjort .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------