Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan afgøre, om Fedtsugning operation er det rigtige for dig

   Efter den fødedygtige mange kvinder mon Fedtsugning operation er det rigtige for dem . Der synes at være en vis forvirring om , hvad denne operation består af
1
Efter fødslen , mange kvinder har en mid-sektion, som var større end den, de havde før . Det sker af mange grunde . Vægtøgning og udspænding af huden er to af de vigtigste årsager til, at din mave område kan synes at være større , end det plejede. Den første ting du skal gøre er at indse , hvad Fedtsugning kirurgi er . Det er ikke fedtsugning . Der henviser til, fedtsugning suger fedt ud af kroppen , maveplastik kirurgi fjerner løs og hængende hud . Når huden er strakt , er det irrepairable uden kirurgisk at fjerne den overskydende . Hvis du har en overflod af fedt og ikke hængende hud , så fedtsugning er en operation , som du skal bruge . Fedtsugning kirurgi er ofte gange kombineres med fedtsugning for at fjerne de genstridige fedtdepoter , men Fedtsugning er , hvad fjerner overskydende hud . Den plastikkirurg vil skære gennem huden , rul ned og skære det overskydende , og derefter sætte den ved hjælp af masker . Maskerne vil opløse , og du vil stå tilbage med strammere hud . Mange gange , vores mavemuskler også løsne sig i centrum under graviditet . Hvis det er nødvendigt , vil disse muskler også blive igen vedlægges under operationen . Dette er umuligt at rette uden kirurgi .
2 .
Hvis du overvejer at få en operation gøres for at rette dine større midterste del , der er flere måder, du kan afgøre , om Fedtsugning kirurgi er det rigtige for dig . Er din hud hænge over , når du bøjer forover ? Føler du dig som om du har brug for " guf " din hud ind i taljen for dine bukser ? Er du i stand til at trække og strække din mave hud til unusal længder ? Er huden på maven ligner det tilhører en 80 år gammel strakte kvinde , og rynket ?

3 .
Hvis du bestemme, at maven-tuck kirurgi er, hvad du har brug for , så sørg for at flere forsknings- bord-certificerede plastikkirurger . De vil helt sikkert føre dig i den rigtige retning , hvad operation er det rigtige for dig . Du må indse, at selv om Fedtsugning kirurgi vil fjerne din overskydende mave hud og stramme dine mavemuskler , vil du stå tilbage med en permanent ar . Selv om ar normalt er placeret lige over skambenet , der skal skjules nemt, du skal beslutte , om du er komfortabel med dette resultat . Denne procedure er meget invasive , endda mere end en c-sektion . Det opsving vil være meget ubehageligt at tage alt fra 2 til 6 uger til at føle sig lidt tilbage til din " normale " self . Du vil ikke være i stand til at stå ret op og ned for den første uge eller to , da huden er strakt så stramt , at det må have tid til at tilpasse sig sin nye form . Planlæg din operation i løbet af en tid, hvor du er i stand til at få masser af hvile og sørg for at du har nogen til at hjælpe dig på alle tidspunkter. De første par nætter er særlig kritiske i at have en anden person med dig . Du behøver ikke klar over, hvor meget du bruger dine mavemuskler til at udføre hver eneste bevægelse du laver , indtil du har abdominal kirurgi og erfaringer dette niveau af ømhed .
4 .
Når du bestemme hvis Fedtsugning operation er det rigtige for dig, og du beslutter at tage springet , ved, at det vil være en udfordrende opsving , men hvis du gør din forskning og vælge en kompetent plastikkirurg , vil resultatet være det værd . Du vil føle dig igen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------