Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan håndtere fedmekirurgi

  Fedmekirurgi er mest kendt som vægt-tab eller gastrisk bypass operation . Denne operation vil ændre den måde, dit fordøjelsessystem fungerer , og vil hjælpe dig til at tabe uønsket vægt ved at begrænse mængden af mad en person kan indtage . Under denne operation vil også sænke din risiko for fedme , og alle de medicinske problemer, der kan komme sammen med det

Coping efter operationen


1 .
Fordi du har besluttet at gennemgå fedmekirurgi , skal du foretage en betydelig ændring i din kost , pr UC Davis Kirurgisk afdeling . Du vil ikke få lov til at spise i to til tre dage efter operationen , på hvilket tidspunkt du vil have til at begynde tidskrævende væsker og jorden op mad for omkring tre måneder, før du kan begynde at spise almindelig mad . Efter de tre måneder er gået , skal du spise 5-6 mindre måltider om dagen , i stedet for tre store måltider om dagen . Indtage store mængder mad på én gang , eller spiser for hurtigt, kan give opkastninger .
to .
under fedmekirurgi vil ikke fjerne din lyst eller trang til fødevarer, der ikke sundt for dig . Tilskynde de mennesker, du er omgivet af for at støtte dig , og holde fristende fødevarer, væk fra dig . Hvis du føler dig begynder at tørster noget, du ved, du bør ikke forbruge , så prøv at aflede sig selv ved at tage en hurtig tur , eller at kalde en ven . Jo længere du modstå fristelsen , desto hurtigere vil fristelsen til at forsvinde . Giver i fristelse gør kun problemet værre i det lange løb .

3 .
håndtere eftervirkningerne af fedmekirurgi kan tage en vejafgift på ens følelser . Det er opmuntrende at nå ud og tale med andre mennesker , der har haft den samme gjort procedure . Der er hundredvis af online support grupper , der kan hjælpe med at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have , eller bare snak om de problemer , du står overfor i kølvandet på din operation .
4 .
Ifølge Philip R. Schauer , MD , formand for American Society for fedmekirurgi , har der været rapporter om patienter, der udvikler andre former for afhængighed til at erstatte mad efter proceduren , såsom kompulsiv shopping , alkoholisme eller stofmisbrug . Hvis du føler disse opfordrer kommer på , foreslår han at besøge en terapeut til at undertrykke disse nye adfærdsmønstre .

gode råd og advarsler • under bariactric operation har risici såsom afblødning, infektion og reaktioner på bedøvelsen . Vær sikker på at gå over alle tidligere og nuværende medicinske tilstande, som du er opmærksom på med din kirurg før operationen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------