Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan slippe af fødsel mærker

   Til stede ved fødslen , modermærker er en hud mærkning unik for den enkelte . Modermærker kan forekomme i forskellige størrelser og farver på steder over hele kroppen . Det meste af tiden , de er uskadelige for dit helbred . Men der er tidspunkter , hvor et modermærke kan knytte til et organ , der forårsager skade . Uanset om du ønsker at slippe af med modermærker af sundhedsmæssige grunde eller af kosmetiske årsager , der er invasive og non-invasiv behandling muligheder
1 .
Vent det ud . Hvis dit barn har et jordbær mærke , defineret som en rød , hævet modermærke , kunne det gå væk af sig selv. Faktisk fade 90 til 95 procent af disse modermærker på det tidspunkt, barnet fylder 9 år gammel .
2 .
Spørg om skleroserende agenter . En læge vil injicere en løsning i modermærke , der påvirker dets blodkar. Løsningen irriterer blodkar og blodceller , i sidste ende mindre størrelse modermærke .

3 .
Tag kortikosteroider , der fås som en pille eller som en injektion . Den medicin virker ved at formindske størrelsen af modermærke , der giver resultater på to til fire uger . Kortikosteroider har bivirkninger , såsom vægtøgning eller et rundt ansigt .
4 .
Spørg om Interferon alfa -12 , en brugt medicin , hvis kortikosteroider ikke lykkes at reducere størrelsen af modermærke . Behandlingen tager tre til seks måneder og kan forårsage alvorlige bivirkninger såsom irritabilitet , feber , leverproblemer og neutropeni .
5 .

Forkæl modermærker tæt på overfladen af huden med laser behandling. Laserterapi bruger korte byger af laserlys til at skrumpe modermærke . Laserterapi kan kræve flere behandlinger for at opnå optimale resultater . Du kan vælge at få laserterapi gjort på alle alderstrin . Men , laserterapi er ikke en holdbar behandlingsmulighed er den modermærke er dybt i huden eller påvirker de indre organer .
6 .
Overvej kirurgi til permanent fjernelse af modermærker . Kirurgi er invasiv , der kræver et snit og generel anæstesi . Normalt læger kun udføre operation for at slippe af modermærker , hvis modermærke udgør en sundhedsrisiko , såsom at de indre organer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------