Position: sygdoms > 2 >

hvordan man korrekt gøre brystløft øvelser

   Hvis du nogensinde har haft bryster der er trist og sagging jeg føler din smerte . Jeg kender for mig er der bare ikke penge nok i banken til at gå ud og få et brystløft . Så jeg som kigger i spejlet og råbe om hjælp med disse triste sække jeg indså , at der er nogle brystløft øvelser , der kan gøres for at løfte brysterne . Så hvis du også er træt af trist bryst gøre dem glade ved at lære og gøre disse bryst elevatorer øvelser
1
<. br > Den første brystløft motion er håndfladen pressen. Alt du skal gøre er at sætte håndfladerne sammen foran brystet , og tryk fast sammen indtil du føler din brystmuskler kontrakt . Gør dette 15 gange hver dag eller mindst tre-fem dage om ugen .
2 .
Den næste brystløft øvelse er brystfinner trykke grab to u00A3 5 lodder . Stående op holde albuerne ud til siderne af kroppen . Med langsom og støt beslutningsforslag bringe dine arme sammen og derefter skille dem langsomt og støt tilbage til siderne af kroppen .

3 .
Sommerfuglen tryk er en anden stor brystløft metode , der vil blive nemt at tilføje til din daglige rutine . Grab en stol med en 3-5 vægt én i hver hånd . Derefter løfte armene langsomt op til skulderhøjde og holde i et par sekunder og lad ned dine arme langsomt . Hvis du er bare en nybegynder på denne form for motion så gør det 15 gange . Hvis du er mere avanceret , eller hvis du gerne vil simpelthen presse dig selv så gøre to reps af 15 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------