Position: sygdoms > 2 >

hvordan man laver en informeret beslutning om laser hårfjerning

   Ville du ikke elske at aldrig at barbere igen ? Vi har alle set de annoncer og læse bladet artikler om laser hårfjerning . På bare et par procedurer, du kan kropshår gratis for livet . Men før du springer direkte ind laser hårfjerning , gør din forskning , så du kan lave en sikker og informeret beslutning
1

første er at afgøre , hvorfor du ønsker eller har brug for laser hårfjerning i første omgang . Er du bekymret med mørkt overlæben hår , syg af barbering tykke ben hår , eller fodret op med smertefulde barbering irritation ? Disse er alle gode grunde til at overveje laser hårfjerning . Men hvis du kun mildt generet af barbering eller dit hår er meget fint og let , kan du overveje . Er fordel ud afvejning af risikoen ? Jeg ved det lyder som et dumt spørgsmål , når der henvises til hårfjerning , men glem ikke , at laser hårfjerning er en medicinsk procedure , og kommer med sit eget sæt af risici og bekymringer .
2 .

Lad os nu tale om disse risici , og hvad du bør vide, når det besluttes , om laser hårfjerning er det rigtige for dig . Ikke hvem som helst kan laser din krop . Hvis det gøres forkert ved en ukvalificeret tekniker , kan det efterlade dig med permanent grimme ar eller få dig til at udvikle alvorlige bakterielle infektioner . Laser hårfjerning værker ved faktisk brænde og ødelægge roden af dit hår . Så det er meget muligt at brænde mere end hår og smerteligt ar huden . Men du behøver ikke være bange . Denne forfærdelige resultat kan undgås ved at gøre dit hjemmearbejde og ikke bare gå ind i den første " medi-spa " du finder .

3 .
Vælg din tekniker med omtanke . I øjeblikket er der ingen regler om, hvem der kan og ikke kan udføre laser hårfjerning . Det betyder mange kurbade og saloner "træne" kosmetologer og andre ingen medicinsk personale til at udføre disse procedurer . Du ønsker ikke at sætte sundheden og sikkerheden for din hud i hænderne på en ukvalificeret person ! Den sikreste væddemål er at høre dermatologi kontorer , som de fleste giver i embedet laser hårfjerning . Selv hvis de ikke tilbyder den procedure, på deres klinik , kan de anbefale en licenseret professionel for dig at høre . Hvis du er i hænderne på en professionel , laser hårfjerning er en fuldstændig sikker hårfjerning procedure . Det giver permanent glat og hårløs hud og kan i høj grad øge din selvtillid og livskvalitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------