Position: sygdoms > 2 >

nyttiggørelse af kræft rygkirurgi

   Kirurgi på rygsøjlen for at fjerne en tumor er behandling af sidste udvej . Et komplekst kirurgi , kan det være en risikabel procedure med forekomst af komplikationer er højere end mange andre operationer , ifølge University of Washington School of Medicine 's Ortopædi og Sports Medicine afdeling . Din operation kan indebære skrabning og fjernelse af svulsten , indsprøjtning af kirurgisk cement i opsprækket ryghvirvler , fjernelse af væv , der påvirker nerver , og indsættelse af stave og skruer til sikring af rygsøjlen . Nogle procedurer kan endda kræve flere operationer .

Managing Risk


Fordi risikoen er så høj , en del af helbredelsesprocessen for tumor rygkirurgi er risikostyring . Nogle af de større komplikationer din læge vil overvåge dig for bl. a. lammelse ( delvis eller fuldstændig ) , slagtilfælde , blindhed og hjerteanfald . Infektion, tab af følelse og nerveskader er også et problem . Mindre sandsynlige risici omfatter dislodgement eller overtrædelse af stangen eller skruer , og knogleheling problemer . Tumor recidiv er altid en bekymring .

smertebehandling


Du kan forvente moderat til selv nogle svære smerter efter operationen . Du har lige haft en meget alvorlig , invasiv kirurgi , at skære igennem muskler og væv , der rører og lægge pres på rygsøjlen og nerverne . Afhængigt af dit niveau af smerte , kan din læge ordinere en smertestillende som morfin eller Vicodin . Du kan også tage ikke-narkotiske smertestillende medicin , men de kan ikke styre dine smerter samt en opioid . Disse medikamenter anvendes til at styre post -operativ og break -through smerte . Men , Dr. David Bradford , en professor og ortopædisk kirurg på University of San Francisco , viser, at smerter fra din kræft (kendt som gennembrud smerte) , kan være meget vanskelige at behandle og fjerne . Dr. Bradford anbefaler at finde en smerte-forvaltning specialist , der kan hjælpe dig med at fjerne så meget af din smerte som muligt . Din læger vil være i stand til at anbefale en specialist på dette område .

Fysioterapi


Gendannelse fra rygkirurgi vil tage fra tre måneder til et år . I løbet af denne tid , vil Deres læge ordinere en fysisk terapi regiment . Før de forlader hospitalet , vil du højst sandsynligt arbejde med en terapeut til at genvinde noget af din styrke og vise , at du kan gå et par trin, før det udledes . Afhængig af din præstation , kan du blive overført til en fysisk genoptræning hospital , indtil din behandling hold beslutter at det er sikkert for dig at gå hjem . I løbet af de næste adskillige måneder , kan du gå til en fysisk terapi center , eller har en terapeut komme til dit hjem . Du vil gøre mild øvelser , der har til formål at styrke din kerne muskler , genvinde bevægelse og mobilitet , og fjerne eller reducere smerte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------