Position: sygdoms > 2 >

revet n. peroneus senen behandling

   Den n. peroneus sener , en sene i det nederste ben og ankel , kan behandles enten med eller uden kirurgi , alt efter arten af brudstedet . Fordi det er en forholdsvis sjælden skade , der er mangel på kliniske studier for at regulere behandlingen planerne

Den n. peroneus Sene


Den n. peroneus senen består af to dele : . den peronius longus og peronius brevis . Disse to dele løber langs siden hinanden ned på ydersiden af underbenet , indpakning omkring anklen og derefter hver er knyttet til forskellige dele af foden .

Årsager til Skade


Skader af n. peroneus senen , herunder tårer , forekommer mest under overanstrengelse fra sportslige aktiviteter , og kan være forbundet med den forskydning af anklen eller gentagne ankel forstuvninger .

konsensus metode


På grund af manglende kliniske undersøgelser vedrørende n. peroneus sener tårer , læger tage en konsensus tilgang til helbredelse . Det betyder, at behandlingen beslutninger træffes på grundlag af faglige vurderinger og ophobningen af specifikke casestudier , i stedet for at regulerede standarder for behandling .

Konservative Care

I mindre revner , er en konservativ plejeplan forsøgte for en fuld helbredelse . Dette betyder ikke-operative behandlinger , som omfatter anti -inflammatoriske medicin ( for at stoppe hævelser ) , fysioterapi og hjælpemidler såsom en hæl kile . Men selv i mindre revner , kan kirurgi blive nødvendig afhængig af effektiviteten af denne behandling samt den mulige tilstedeværelse af andre beskadigede væv .

Surgery

For alvorlige tårer , er kirurgi nødvendig . Generelt bør patienter ty til kirurgi , hvis mere end 50 procent af n. peroneus senen er revet . Hvis en kirurg ikke er i stand til at reparere et beskadiget sene , kan han have til at udføre en sene transplantat eller sene overførsel-erstatter en del af senen eller det hele .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------