Position: sygdoms > 2 >

uklarhed efter kataraktoperation

   Kataraktoperation er nødvendig , når den naturlige linse i øjet bliver overskyet , men ironisk nok , for 50 procent af befolkningen , der underkastes denne procedure, uklarhed afkast, men af en anden grund , ifølge den amerikanske optometric Association ( AOA ) . Det er almindeligt for en person at opleve uklarhed efter at have haft kataraktoperation . Denne tilstand kaldes " sekundær katarakt " eller

Historie


Ifølge AOA , har brug for folk kataraktoperation , når visionen er nedsat til det punkt at blande sig i daglige aktiviteter . Grå stær ekstraktion er en af verdens mest udførte operationer . Grå stær normalt påvirker mennesker ældre end 55 år , og der er ingen måde at forhindre dem . Symptomerne omfatter sløret syn , blænding og problemer med at læse .

Betydning


Mens kataraktoperation er en procedure , der fjerner den naturlige linse i øjet og erstatter den med en kunstig linse , undertiden linsekapsel , den del, der ikke fjernes under kirurgi , bliver uklar . Dette vil igen påvirke din vision . Navnet på denne betingelse er posterior kapsulær opacifikation ( PCO ) , ifølge den amerikanske optometric Association .

Tidsramme


PCO , eller en sekundær grå stær , kan ikke være en umiddelbar eftervirkning af kirurgi . Det kan tage måneder eller endda år at udvikle , hvis det udvikler sig overhovedet . Patienten kan synes grå stær er tilbage , men den uklarhed er et resultat af cellevækst på bagsiden af linsen kapsel , ifølge AOA

Solution

Behandlingen er enkel at korrigere en sekundær grå stær . . Ifølge den AOA , vil patienten gennemgå YAG- laser capsulotomi . Denne procedure bruger en laserstråle til at gøre en åbning i overskyet kapsel , som vil gøre det muligt lys i. Dette smertefri procedure tager mindre end fem minutter med en times opsving tid i lægens kontor for at sikre, at du ikke oplever tryk i øjet. Patienter se en umiddelbar forbedring eller en , der tager flere dage .

Advarsel

Om 1 i 50 patienter, der har laser capsulotomi udvikle nethindeløsning , hvilket kan forårsage synstab , ifølge Kaiser Permanente . Grå stær patienter anbefales at overveje, hvor dårligt uklarhed påvirker de daglige aktiviteter inden vælger mere kirurgi . Kaiser Permanente tilbyder retningslinjer for at afgøre, om YAG laser kirurgi er det rigtige for dig , såsom hvis vision påvirker dit arbejde eller livsstil , hvis genskin er et problem , hvis du ikke kan passere den vision test for at få dit kørekort , eller hvis du har dobbelt syn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------