Position: sygdoms > 2 >

vægttab efter en maveplastik

   En Fedtsugning , eller abdominalplastik , er en kosmetisk kirurgi procedure udføres for at flade og glatte udseende af din mave . Det anbefales for en person på et stabilt , sund vægt , der ønsker at fjerne flab og løs hud . Hvis du planlægger en betydelig vægttab i fremtiden eller er på udkig efter en form for vægttab kirurgi , kan en Fedtsugning ikke være den rette procedure for dig

Fakta


Din kirurg vil udføre din Fedtsugning på et hospital operationsstuen . Du vil modtage generel anæstesi , og proceduren vil tage mellem to og seks timer. Din kirurg vil begynde med at gøre et snit på tværs i den nederste del af maven . Herfra vil hun fjerne fedtvæv og ekstra hud fra maven . Hun kan også stramme dine mavemuskler . Efter hun er færdig , vil hun sy indsnit lukket .

Resultater


En Fedtsugning er designet til at give din mave en fladere , glattere udseende . Det er ikke en form for vægttab kirurgi . Selv fedtvæv er fjernet , er det ikke gjort for at reducere din kropsvægt , men i stedet forbedre udseendet af din mave . After gennemgår din maveplastik , skal din mave se glattere og føles fastere på grund af den muskler , der blev strammet , og den ekstra hud , der blev fjernet .

Årsager til Vægttab


Selv om en Fedtsugning er ikke beregnet til vægten tab kirurgi , kan du stadig tabe nogle vægt efter at have gennemgået proceduren . Hvis din læge kombinerer din Fedtsugning med fedtsugning , vil flere fedtvæv blive fjernet fra din krop . Hvis du har mistet en betydelig del af vægten , så kunne du have en masse af overskydende hud på maven . Fjernelse af hud kan også resultere i vægttab .

Overvejelser

Hvis du planlægger at miste en betydelig mængde af vægt i fremtiden , kan din kirurg anbefale , at du lægger ud undergår en maveplastik . Vægttab efter en maveplastik kan fortryde mange af virkningerne af den procedure. When du taber fedtvæv i maven , vil du ende op med nogle resterende fede indskud , som kan forårsage grimme buler din mave. Du kan også stå med overskydende hud , som vil ødelægge de skærpede udseende opnås ved maveplastik .

Advarsel

Hvis du oplever markante vægttab efter din maveplastik og virkningerne af det er fortrydes , så kunne du nødt til at gennemgå en anden procedure for at gendanne dit udseende . Du vil udsætte dig selv for potentielle komplikationer som bivirkninger til anæstesi og risikoen for ukontrolleret blødning under proceduren, eller din opsving periode . En Fedtsugning efterlader en mærkbar ar og en anden procedure ikke vil forbedre udseendet af den . Andre risici inkluderer infektion , dårlig sårheling og tab af følelse i huden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------