Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan vide , hvis du opfylder betingelserne for korrigerende øjenoperation

   Korrigerende eller laser øje kirurgi bliver mere og mere populære hele tiden . Fremme af teknologi, succesrate, og bekvemmelighed er at lave en større del af Briller og kontakt iført støtteberettigede befolkning med hvert år, der går . Brug følgende checkliste til at se, om du er en god kandidat til en operation
1 .
Du skal være mindst 18 år (21 år for disse mennesker med svære øjenproblemer ) .
Under 18 til 21 årige interval , er det menneskelige øje generelt stadig voksende . Det er uklogt at få laser øje kirurgi før øjet stopper vokser , da resultaterne kan være mindre end tilfredsstillende , for at sige det mildt.
2 .
Øjet recept må have været relativt stabilt i de sidste år eller deromkring .
Hvis du befinder dig i en overgangsperiode , hvor dit øje recept er under hastig forandring , er det bestemt ikke et godt tidspunkt for laser øje kirurgi . Enhver periode med hastige forandringer i øjet styrke kunne neutralisere eller komplicere en fordel , du vil modtage fra korrigerende øjenoperation .

3 .
Er du gravid ? Undskyld. Korrigerende øjet kirurgi er ikke for dig .
4 .
Du skal have sunde øjne .
Det betyder at du ikke kan lide nogen form for øjensygdom ( som der er mange ) . Også medtaget i denne liste er enhver form for herpes , der påvirker øjet .
5 .

Så længe du er over den alderskravet , jo yngre man er , jo bedre .

Det vil sige , med alderen kommer en række aldersbetingede øjenproblemer og sygdomme , der kan påvirke udfaldet af en korrigerende øjenoperation . I fortiden , var den alder vinduet meget mindre , end det er i dag . Der er folk i 50'erne og 60'erne at få operationen nu . Du skal dog være opmærksom på , at din fremrykkende alder kan diskvalificere dig , afhængig af din situation .
6 .
Er du medlem af militæret, eller er du overvejer at tilslutte ? Vær forsigtig !
Spørg en repræsentant for netop din gren af militærets hvad der er acceptabelt og hvad der ikke i forhold til korrigerende øjenoperation . Der er restriktioner mod øjenkirurgi i militæret , som kan diskvalificere dig til service . Tjek med din udbyder afdeling i god tid !
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------