Position: sygdoms > 2 >

hvordan man skal behandle de påvirker af anæstesi efter operation

   Anæstesi er en tung dosis af medicin, der gør opereres smerte fri og giver dig mulighed for at være i søvn under proceduren . Kommer ud af anæstesi er ikke altid let , dog . Nogle mennesker tager medicin cocktail godt og andre har en tendens til at føle sig meget kvalme , svimmel , dumpe , og ømme , og udmattet . Her er nogle tips til behandlingen af påvirker af anæstesi efter operationen , så du kan tage vare på dig selv og føler sig bedre hurtigt

Du skal bruge: .
Underskrevet former
Scan og X-ray film .
Medicinske journaler .1 .
Kør ikke , mens under indflydelse af anæstesi efter operationen . Din læge og sygeplejersker på hospitalet vil fortælle dig det . I virkeligheden er du faktisk ikke at køre i 24 timer efter modtagelsen af anæstesi til at holde både dig og andre bilister på vejen sikkert. Kom anæstesi før operationen giver din krop en ' beruset ' fornemmelse , og du bogstaveligt talt kunne få en DUI , hvis du prøver at køre og få trukket over , mens under indflydelse af anæstesi . Også , fordi dit sind er i en tåge efter at få bedøvelse , er du ikke tænke klart og kunne såre dig selv eller andre bilister på vejen . Det er bedst at lytte til lægens anvisninger og ikke køre bil efter operationen og modtage anæstesi . Du vil ikke rigtig føler godt nok til at gøre dette alligevel , helt ærligt .
2 .
Få masser af hvile og komfort dig selv, mens under indflydelse af anæstesi . Når du først vågner op efter operationen , er du sandsynligvis føle sig så træt du kan næsten ikke holde øjnene åbne . Din krop vil blive opbrugt , og dit hoved vil føle groggy . Det er bedst bare at sove over for både anæstesi ud og slappe af dit sind og krop til de næste 24 timer. Dette er ikke til at sige, at du er nødt til at sove denne lange , men du skal sove , indtil din krop føles godt igen . Derefter kan du få op , og slappe af på sofaen med en god bog , film eller et spil med din familie . Gør ikke noget anstrengende aktivitet , der kan få dig til at blive svimmel og falde over . Du kan virkelig såre dig selv og dit sind er ikke helt tænke klart nok til at udføre mange opgaver indtil bedøvelsen helt aftager .
3 .

Tag et non-steroidt anti-inflammatorisk smertestillende til hovedpine og krop ømhed efter operationen . Sommetider påvirker af anæstesi kan medføre krop smerter og hovedpine. Fordi anæstesi er en måde at sætte din krop til at sove under en operation , er det påvirker kan gøre dit hoved og krop føles underlig og slukker kilter . Også , du sandsynligvis har haft en masse smertestillende medicin efter operationen , så tager en non -steroide anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen vil give den bedste lindring for smerte og mindske dine ændringer af overdosering på smerte meds . Spørg din læge før operation , der skal sikre, at du kan have en anden type OTC ( over-the- counter ) medicin for smerter . Normalt kan du uden problemer . Faktisk vil de fleste læger foretrækker du bruge noget OTC , før de når til receptpligtige smertestillende medicin , hvis det hjælper med dine smerter efter kirurgi og modtager anæstesi .
4 .
Få nogen hjemme hos dig pasning af børn efter modtagelse anæstesi til kirurgi . Dit sind og krop vil sandsynligvis ikke være op til opgaven med at tage sig af små, som har brug for dig . Det er bedst at spørge en ven , partner eller ægtefælle til at blive hjemme med dig og hjælpe dig passe dine børn . Forsøg ikke at tage dette ansvar på sig selv , medmindre dine børn er gamle nok til at klare sig selv ( som regel 13 eller ældre . . . afhængig af deres modenhed niveau). Du skal heller ikke være afhængig af større børn til at hjælpe med yngre , især hvis de normalt ikke påtage sig denne opgave . Du kan ende med at understrege selv uden at skulle hjælpe alligevel , og det er vigtigt, at du slappe af og omsorg for ' du ' efter kirurgi og anæstesi . Planlægge tid til at få nogen i dit hjem med dig efter operationen , og du vil føle mindre bekymret.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------