Position: sygdoms > 3 >

thymosin behandling for kræft

   Konstant at investere penge og tid til at opdage nye og mere effektive måder at behandle kræft er den eneste måde videnskaben nogensinde vil besejre denne sygdom . Én metode , der blev forsøgt uden held , er thymosin terapi , eller anvendelsen af thymosin hormon til personer , der har kræft

Cancer


Kræft er at udvikle og efterfølgende spredning af ikke-overensstemmende , unormale celler . Disse celler form i en masse kaldes en tumor , og efter at være steget til tilstrækkelig størrelse de spredt over hele lymfeknude system af kroppen sig til andre organer og væv . Symptomerne kan omfatte kulderystelser , nat svedtendens , feber , vægttab og utilpashed .

Thymosin


Thymosin er et hormon , der fremmer udviklingen af T-celler . T-celler er hvide blodlegemer . De er en del af immunsystemet som virker til at tilpasse kroppens immunologiske reaktion på en særlig trussel , såsom cancer . T-celler er også almindeligvis kaldet T-lymfocytter .

Thymosin Terapi Teori


Den overordnede tanke bag at bruge thymosin behandling til bekæmpelse af kræft , er , at ved at injicere patienter med thymosin , vil deres organer adaptivt reagere , producerer yderligere T-celler til bedre modvirke truslen om kræft . Den specifikke type thymosin anvendes i behandling kaldes " fraktion V (5) . "

Effects

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Annals of New York Academy of Science i 1978 , anvendelsen af thymosin fraktion V havde en normalisering effekt når det gives til kræftpatienter . Med andre ord steg nogle patienter deres overordnede T-celletal , mens andre oplevede et fald . En anden undersøgelse offentliggjort i december 1987 i tidsskriftet Cancer Research så ingen forskel i overlevelse efter indgivelse af thymosin til personer ramt med lungekræft .

Overvejelser

Mens nogle kræftbehandling lever op til deres lovede potentiale , kan andre ikke at levere. I det store og undlod thymosin terapi at skabe resultater i en af de to ovennævnte undersøgelser . På grund af disse skuffende resultater , har udsigt til at bruge thymosin for kræftbekæmpelse stort set indtægter, med videnskaben vender blikket mod de potentielle af andre midler såsom genterapi og nanoteknologi til endelig besejre kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------